- 289
- 306
- 63
Uşaklar akşam 3 yada 4 geleceğum benu bekleyun hepimuz gülecez
Hayatımda bu kadar gamsız bu kadar boş bi çar daha görmedim birader hiç mi derdin tasan yok senin kumarcısın aw borcunda mı yok düşüneceğin tüm gün forumda boş muhabbet peşindesinUşaklar mutluluk hissetmek için soğuk espriler yapaylerya bizde öyle yapalum uşaklar bildiğiniz soğuk espri varsa yazın haçan biraz eğlenelum. Komik bişey yaşadum geçenlerde eve gideydum eve girdum evdekiler aa senmi geldun dediler. Bende yok gelmedum hala yoldayum dedim buna benzer komik anısu olan varsa onlarda yazsun uşaklar hepimuz biraz gülelum ihtiyacımuz var
Aga sen neredesin ya . Forumun sana ihtiyacı vardıBiru varmuş onunda yanunda biru varmuş ikisu yolda gideymuş trafik polisu varmuş ikisi gideymuş sonra polislerun yanlaruna gelmuş polisler demuş uşaklar nabaysunuz. İki kişude demuş eve gideyruk. Polisler sormuş haçan alkol varmu sizde. Onlarda demuş görevdeyken alkolmü içecenuz uşaklar şu ilerdeku bakkalda alkol olacaktu. Polis demuş uşağum sen ne diyeysun alkol almayacağuz biz. Alkol içtinuzmu demek isteduk demuş uşaklar bunun gibu yazılar bilen yazsun birlukte eğlenelum
Birader sen malmisin yoksa mal taklidi mi yapıyorsun?Biru varmuş onunda yanunda biru varmuş ikisu yolda gideymuş trafik polisu varmuş ikisi gideymuş sonra polislerun yanlaruna gelmuş polisler demuş uşaklar nabaysunuz. İki kişude demuş eve gideyruk. Polisler sormuş haçan alkol varmu sizde. Onlarda demuş görevdeyken alkolmü içecenuz uşaklar şu ilerdeku bakkalda alkol olacaktu. Polis demuş uşağum sen ne diyeysun alkol almayacağuz biz. Alkol içtinuzmu demek isteduk demuş uşaklar bunun gibu yazılar bilen yazsun birlukte eğlenelum
Abi ben anlamadım !Biru varmuş onunda yanunda biru varmuş ikisu yolda gideymuş trafik polisu varmuş ikisi gideymuş sonra polislerun yanlaruna gelmuş polisler demuş uşaklar nabaysunuz. İki kişude demuş eve gideyruk. Polisler sormuş haçan alkol varmu sizde. Onlarda demuş görevdeyken alkolmü içecenuz uşaklar şu ilerdeku bakkalda alkol olacaktu. Polis demuş uşağum sen ne diyeysun alkol almayacağuz biz. Alkol içtinuzmu demek isteduk demuş uşaklar bunun gibu yazılar bilen yazsun birlukte eğlenelum

Yazarken o kadar zorlanmışsınki ben böyle konuşan yada yazan laz hiç görmedim senin işinde zor Allah yardımcın olsunUşaklar evde ydim evdekuler ben şekerleme yapacağum dedu yapun uşaklar güzel güzel yeruz dedum. 2 saat sonra gelduler haçan git tatlu al deduler dedum ne tatlısı sen şekerleme yapmadınmu. Evet şekerleme yaptum dedu. O zaman niye tatlı isteyeysun şekerlemeleru çıkar yiyelum haçan dedum. Hangi şekerlemeleru dedu bende şekerleme yaptunya uşağum dedum. Şeker yapmadum uyudum dedu uşaklar şekerleme derken uyumayı kasdedeymuş uşaklar bunun gibi yazu bilen yazsun gülelum uşaklar. Uşaklar akşam 3 yada 4 bekleyun
Nerdesin senHelal dayı oğlu
Bahsi bıraktım kardeşim böyle çok daha güzel herşey çok nadir takılıyorum artık forumaNerdesin sen
Tebrik ederim abiBahsi bıraktım kardeşim böyle çok daha güzel herşey
Biraz gülelim dedim pişman etti lazoglu konuya girdigimeTebrik ederim abi
Boş muhabbetler abi aç komik videolar izle 😆Biraz gülelim dedim pişman etti lazoglu konuya girdigime
Boş bile değil kardeşim yemin ederim işkence forumun hali içler acısıBoş muhabbetler abi aç komik videolar izle 😆