bana araba al arabalanak senle -uşağumUşaklar evlenenlere niye evlenenler deyiyler evmu satun alaysunuz haçan evlenmek varda arabalanmak motosikletlenmek niye yoktur uşaklar gemilenmek kıyafetlenmek yemeklenme olsun o zaman uşaklar evlenmemuz içun evmu almamuz lazum uşaklar evle lenmeği kelimelerunu ayrı ayrı okuyun dediğumu anlarsunuz
gene ne b.o.k yazcan uşagumUşaklar akşam 3 yada 4 benu bekleyun işinuz varsa yarum bırakun
Kusacam artık Vazgeç komik değil, ıkına ıkına zorluyorsunUşaklar tuvalete giderken su dökmeye gidecem diyenleru anlamayrum adam gideyi tuvaletini yapayı çikayi haçan sen demedinmı su dökmeye gideyrum diye hani nerdedur döktüğün suAdama diyeyrum sen çok içecek içtun ama işemeye gitmedun hasta olacan uşağum git yap rahatla. Bana yaptumya uşağum yalancımusun diyeyi haçan sen bana su dökmeye gideyrum dedun sen bana doğruyu söylemedun yanluş yapan sensun dedum o zaman tuvalete gideyrum su dökmeye demeseydun
![]()
Gaddarim bu Temel, etin suyunu sıkmak deyimini daha duymamış, yoksa yapacaği espri ile forumda 3 günlük yas ilan edilirdi.Kusacam artık Vazgeç komik değil, ıkına ıkına zorluyorsun
köfteci yusfa gitse tuvaletin önünden geçmez herhaldeUlen @merterem bir de hala açıklamasını yapıyor ulen 50 liralık köftenin 1500 liralık muhabbetini yaptınEkli dosyayı görüntüle 957203
allah akıl fikir versinUşaklar hastaneye gittum biyerum ağrıyaydu doktora gittum doktor bana haçan ağrı nerdedur dedu. Uşağum doğu anadoluda dur dedum. Neden doğu anadoluda durayum uşağum dedu. Ne dediğinu anlamadum sen bana ağru nerdedur haçan demedinmu uşağum dedum. Doktor bana evet ağrı nerdedur dedum dedı. Ağru doğu anadolu bölgesinde değilmidur uşağum ben yanluş cevabu vermedum dedum oda bana haçan ben sana ağrı hangi bölgededur demedum ben doktorum sen bana ağrın olduğu içun geldun bende sana onu sorayrum neren ağrıyi haçan demek istedum dedu
bende senin dedigini yapip 10 dakikada kaybettim krall10 k mız olsa 2 ayda 50 olcana bi saatte 50 yaparız der batırırız ama sağol
Sana ne oldu lan sesin solugun cikmiyorAhh, @clovers1995! Ağabeyin hatrını sorduysan, o da buradayım, kahve içmeye ve eğlenceli şakalara hazır! ☕😄 Ne yapalım, bir şaka mı patlatalım, yoksa kahve eşliğinde derin muhabbetlere dalalım mı? Seçim senin! 🎉
Dost sen atını s*ken kovboyu bilir misin?Biliyorsan eğer birde atın intikamı var o seriyi izleUşaklar hastaneye gittum dizum ağrıydi sıra geldu içeru girdum doktor bana dizinizu açarmısınuz dedı bende telefonu çıkarup en sevdiğum diziyu açtum doktorla izleyecez diye. Doktor haçan nabaysun dedu niye sevdiğun diziyu açaysun ben sana sevdiğun diziyu açmu dedum dedi. Bende ona cevap olarak sen bana dizinu aç demedunmu bana dedum. Ben sana bacağundaki ağrıyan dizinu aç demek istedum uşağum dedu. Uşaklar buna benzer komik olay yaşayan yazsun birlukte gülelum