Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Gülmek için Soğuk Espriler

Darq6784

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,941
3,268
113
80 milyonluk forvetim olmadan kocaelini nasıl yeneyim

dwkinq

Hiç belli olmaz
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,126
510
113
ChatGPT Image 12 Nis 2026 22_57_46.jpg güncel fotoğrafını buldum

Trabzonlu Temel

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
289
306
63
Uşaklar evlenenlere niye evlenenler deyiyler evmu satun alaysunuz haçan evlenmek varda arabalanmak motosikletlenmek niye yoktur uşaklar gemilenmek kıyafetlenmek yemeklenme olsun o zaman uşaklar evlenmemuz içun evmu almamuz lazum uşaklar evle lenmeği kelimelerunu ayrı ayrı okuyun dediğumu anlarsunuz

elysion123

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
16,159
3,167
113
Uşaklar evlenenlere niye evlenenler deyiyler evmu satun alaysunuz haçan evlenmek varda arabalanmak motosikletlenmek niye yoktur uşaklar gemilenmek kıyafetlenmek yemeklenme olsun o zaman uşaklar evlenmemuz içun evmu almamuz lazum uşaklar evle lenmeği kelimelerunu ayrı ayrı okuyun dediğumu anlarsunuz
bana araba al arabalanak senle -uşağum

Trabzonlu Temel

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
289
306
63
Uşaklar akşam 3 yada 4 benu bekleyun işinuz varsa yarum bırakun

Trabzonlu Temel

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
289
306
63
Uşaklar tuvalete giderken su dökmeye gidecem diyenleru anlamayrum adam gideyi tuvaletini yapayı çikayi haçan sen demedinmı su dökmeye gideyrum diye hani nerdedur döktüğün su:) Adama diyeyrum sen çok içecek içtun ama işemeye gitmedun hasta olacan uşağum git yap rahatla. Bana yaptumya uşağum yalancımusun diyeyi haçan sen bana su dökmeye gideyrum dedun sen bana doğruyu söylemedun yanluş yapan sensun dedum o zaman tuvalete gideyrum su dökmeye demeseydun:)

Barrios

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
21,855
27,111
113
Uşaklar tuvalete giderken su dökmeye gidecem diyenleru anlamayrum adam gideyi tuvaletini yapayı çikayi haçan sen demedinmı su dökmeye gideyrum diye hani nerdedur döktüğün su:) Adama diyeyrum sen çok içecek içtun ama işemeye gitmedun hasta olacan uşağum git yap rahatla. Bana yaptumya uşağum yalancımusun diyeyi haçan sen bana su dökmeye gideyrum dedun sen bana doğruyu söylemedun yanluş yapan sensun dedum o zaman tuvalete gideyrum su dökmeye demeseydun:)
Kusacam artık Vazgeç komik değil, ıkına ıkına zorluyorsun

Trabzonlu Temel

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
289
306
63
Uşaklar hastaneye gittum biyerum ağrıyaydu doktora gittum doktor bana haçan ağrı nerdedur dedu. Uşağum doğu anadoluda dur dedum. Neden doğu anadoluda durayum uşağum dedu. Ne dediğinu anlamadum sen bana ağru nerdedur haçan demedinmu uşağum dedum. Doktor bana evet ağrı nerdedur dedum dedı. Ağru doğu anadolu bölgesinde değilmidur uşağum ben yanluş cevabu vermedum dedum oda bana haçan ben sana ağrı hangi bölgededur demedum ben doktorum sen bana ağrın olduğu içun geldun bende sana onu sorayrum neren ağrıyi haçan demek istedum dedu

capitano53

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,056
2,332
113
Uşaklar hastaneye gittum biyerum ağrıyaydu doktora gittum doktor bana haçan ağrı nerdedur dedu. Uşağum doğu anadoluda dur dedum. Neden doğu anadoluda durayum uşağum dedu. Ne dediğinu anlamadum sen bana ağru nerdedur haçan demedinmu uşağum dedum. Doktor bana evet ağrı nerdedur dedum dedı. Ağru doğu anadolu bölgesinde değilmidur uşağum ben yanluş cevabu vermedum dedum oda bana haçan ben sana ağrı hangi bölgededur demedum ben doktorum sen bana ağrın olduğu içun geldun bende sana onu sorayrum neren ağrıyi haçan demek istedum dedu
allah akıl fikir versin

Blaze8

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,445
646
113
Ahh, @clovers1995! Ağabeyin hatrını sorduysan, o da buradayım, kahve içmeye ve eğlenceli şakalara hazır! ☕😄 Ne yapalım, bir şaka mı patlatalım, yoksa kahve eşliğinde derin muhabbetlere dalalım mı? Seçim senin! 🎉
Sana ne oldu lan sesin solugun cikmiyor

Trabzonlu Temel

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
289
306
63
Uşaklar hastaneye gittum dizum ağrıydi sıra geldu içeru girdum doktor bana dizinizu açarmısınuz dedı bende telefonu çıkarup en sevdiğum diziyu açtum doktorla izleyecez diye. Doktor haçan nabaysun dedu niye sevdiğun diziyu açaysun ben sana sevdiğun diziyu açmu dedum dedi. Bende ona cevap olarak sen bana dizinu aç demedunmu bana dedum. Ben sana bacağundaki ağrıyan dizinu aç demek istedum uşağum dedu. Uşaklar buna benzer komik olay yaşayan yazsun birlukte gülelum

LordVoldemort

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,314
10,493
113
Uşaklar hastaneye gittum dizum ağrıydi sıra geldu içeru girdum doktor bana dizinizu açarmısınuz dedı bende telefonu çıkarup en sevdiğum diziyu açtum doktorla izleyecez diye. Doktor haçan nabaysun dedu niye sevdiğun diziyu açaysun ben sana sevdiğun diziyu açmu dedum dedi. Bende ona cevap olarak sen bana dizinu aç demedunmu bana dedum. Ben sana bacağundaki ağrıyan dizinu aç demek istedum uşağum dedu. Uşaklar buna benzer komik olay yaşayan yazsun birlukte gülelum
Dost sen atını s*ken kovboyu bilir misin?Biliyorsan eğer birde atın intikamı var o seriyi izle

Trabzonlu Temel

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
289
306
63
Uşaklar yabancu kelumede sıpagitti diye makarna markasu vardur bizim türkiyede olduğunu düşünün köyde çok sıpa varsa sıpa biyere gidunce sıpanun sahibune sıpa gittu diyecez adamda diyecek ne makarna markası uşağum yada başka türlü olduğunu düşünün uşaklar birinun bi çocuğu okula giderse sıpa gittu diyecez adamın çocuğuda diyecek sen benum oğluma yada kızuma çubuk makarnamu diyeysun:)