Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Gülmek için Soğuk Espriler

Barbarian

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
88
77
18
Uşaklar yabancu kelumede sıpagitti diye makarna markasu vardur bizim türkiyede olduğunu düşünün köyde çok sıpa varsa sıpa biyere gidunce sıpanun sahibune sıpa gittu diyecez adamda diyecek ne makarna markası uşağum yada başka türlü olduğunu düşünün uşaklar birinun bi çocuğu okula giderse sıpa gittu diyecez adamın çocuğuda diyecek sen benum oğluma yada kızuma çubuk makarnamu diyeysun:)
Makarna yiye yiye senin kafa gitmiş dostum

makina123

Marka Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
21,909
28,078
113
huylu huyundan vazgeçmez
don yırtılır ama vazgeçilmez
yırt donu vur parayı
pragmatic babadır vazgeçilmez
yırtık don.mp3

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
109,918
62,063
113
Uşaklar yabancu kelumede sıpagitti diye makarna markasu vardur bizim türkiyede olduğunu düşünün köyde çok sıpa varsa sıpa biyere gidunce sıpanun sahibune sıpa gittu diyecez adamda diyecek ne makarna markası uşağum yada başka türlü olduğunu düşünün uşaklar birinun bi çocuğu okula giderse sıpa gittu diyecez adamın çocuğuda diyecek sen benum oğluma yada kızuma çubuk makarnamu diyeysun:)
La şöyle saçma sapan msjlar yazarak şöyle bı konuda gidip 1k msj yapacaksın öyle uyuz oluyorumki sana.mevzu sadece msj deil senin cakalligin ve iticiligin çok kıl oluyorum sana.hic utanman arlanman falanda yok yüzsüz biseysin.gelen geçen laf sokuyor umrunda deil yüzüne tukurseler Yarabbi Şükür diyeceksin nasıl bı insansin

Barbarian

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
88
77
18
La şöyle saçma sapan msjlar yazarak şöyle bı konuda gidip 1k msj yapacaksın öyle uyuz oluyorumki sana.mevzu sadece msj deil senin cakalligin ve iticiligin çok kıl oluyorum sana.hic utanman arlanman falanda yok yüzsüz biseysin.gelen geçen laf sokuyor umrunda deil yüzüne tukurseler Yarabbi Şükür diyeceksin nasıl bı insansin
500 lira atayım konuyu silsin reis

Trabzonlu Temel

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
289
306
63
Uşaklar akşam 3 yada 4 buralarda olun internete çabuk girersem öğlen 2 yada 3 übekleyun

Trabzonlu Temel

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
289
306
63
Uşaklar yazacağum yazıyu unuttum hatırlarsam yazacam burda bekleyun uyumamaya çalışun hatırlamazsam uazmayavam

Trabzonlu Temel

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
289
306
63
Uşaklar biri biruyle yolda gidiyomuş uşağın biru diğerune susarmısun demuş havada sıcakmuş. Susarmısun demuş. Diğeru demuş haçan ben niye susayrum konuşmadumki asıl sen sus. Kavga etmeye başlamuşlar diğeru sen bana nasıl olurda sus dersun demuş oda demuş ben sana sus demedum. O zaman diğeru niye bana susarmısun dedun demuş. O diğeruda ben sana susarmısun derken ben canın su çektiyse sana su alalum demek istedum hava çok sıcaktur diye

Trabzonlu Temel

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
289
306
63
Uşaklar trakyalu askerin biri askerlik içun tanuşmaya gitmuş selamlaşma kısmında dışarda komutan nasılsun asker demuş. O askerde trakyalıymuş. Hep aynı beya:) Oranun konuşmasuyla cevap vermuş

AKQJ

❝ ғᴀʀᴋɪɴᴅᴀʏɪᴍ ❿'sᴜᴢᴜᴍ ❞
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,705
8,743
113
Elim ayağım titriyor dost anksiyete oldum bu temel yüzünden her yerden çıkıyor 😀
Ansizin beliriyor bi anda. Sonra yok oluyor. Gercek hesabina gecip takiliyor canı sıkılınca usagum diyor herhalde 🤣🤣

Trabzonlu Temel

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
289
306
63
Uşaklar yılan görünce sizu ısırmamasu içun biyere gidup su alun suyu içun. Su içene yılanlar dokunmayimiş:)