- 3,774
- 2,644
- 113
75k seni delirtcek miktarmı ya cidden bu kadar ucuzmu beyninin nöronların hasar alması asdasdaYav bak dünden beri 75bin kaybim var delirmek üzereyim. Sende yrk kürek şeyler yazıp durma.
75k seni delirtcek miktarmı ya cidden bu kadar ucuzmu beyninin nöronların hasar alması asdasdaYav bak dünden beri 75bin kaybim var delirmek üzereyim. Sende yrk kürek şeyler yazıp durma.
Ölmedinmi la sen öldün sanıyordum seni.hedefin 1k msjmi 5k msjmi neyse artık olsada sende kurtulsam bizde senden kurtulsakTanımadığım birini telefonunu aldım hemen yazmam lazım kızacak. Kaybettiğim telefon için yenisini. Alamadım ilk telefon aldığım zaman buraya geleceğim pahalı telefonlar beni bekleyin geleceğim
İki günde kaybedince büyük bir rakam.75k seni delirtcek miktarmı ya cidden bu kadar ucuzmu beyninin nöronların hasar alması asdasda
Konuşuyor boş boş işte o 75 k parayı bir arada görmüşmü hicİki günde kaybedince büyük bir rakam.
Asgari ücretle çalışıyor burda Bonus kovalıyor 75k yi küçük görüyor işteKonuşuyor boş boş işte o 75 k parayı bir arada görmüşmü hic
Boşver Tom hardyAsgari ücretle çalışıyor burda Bonus kovalıyor 75k yi küçük görüyor işte
uşağummmmmmUşaklar biyerden borç günlük telefon aldum geri vereceğum birazdan buralarda olun benu bekleyun
@tusubana33 kankamızı kacırmışlar kanka
Bir köksal bir sen yeter artık
Hemen operasyon düzenleyelim@tusubana33 kankamızı kacırmışlar kanka
ahanda geldiiiii kanka hatunun biri dağ evine kacırmış seniHemen operasyon düzenleyelim
Kırıkkkkkkbir bir gün bir adam yoldada yürümüs pam pam demis ona buna nedir odur budur sudur naaaaaanaaaaaaaaaaaaaa