Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Gülmek için Soğuk Espriler

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
113,385
63,431
113
Tanımadığım birini telefonunu aldım hemen yazmam lazım kızacak. Kaybettiğim telefon için yenisini. Alamadım ilk telefon aldığım zaman buraya geleceğim pahalı telefonlar beni bekleyin geleceğim
Ölmedinmi la sen öldün sanıyordum seni.hedefin 1k msjmi 5k msjmi neyse artık olsada sende kurtulsam bizde senden kurtulsak

Trabzonlu Temel

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
293
310
63
Uşaklar biru birune demuş burası neresidur o soruyu soran kişude anasıymuş uşaklar. Evladu demuş burası oftur. Annesu demuş ne diyeysun anlamayrum haçan neresidur burasu. Oftur of demuş. Annesu bidaha sormuş. Çocuk yine of demuş. Of of of demuş sinurlenunce. Annesu demuş sen bana ne dedun sen cehenneme gideceksun. Evladu demuş neden gideceğum annesu demuş anneler of bile denmez ama sen bana of dedun süreklu demuş. Evladu demuş ben sana of demedum burasu trabzonun of ilçesidur ben sana cevap verdum. Yanluş anlaşmuşlar kavga edeylermuş

Trabzonlu Temel

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
293
310
63
Uşaklar bu akşam 2 yada 3 benu bekleyun işinuz varsa yapmayun yada yarum bırakun eğer gelemezsem benu beklemeyun internetum olursa geleceğum hepinuz benu bekleyun

emirsavas

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
868
838
93
bir bir gün bir adam yoldada yürümüs pam pam demis ona buna nedir odur budur sudur naaaaaanaaaaaaaaaaaaaa