- 39,338
- 32,983
- 113
Geçen sene bu zamanlar 30₺ civarindaymis şuan 82₺ yi görmüş nereye kadar yükselebilir acaba elimize para geçtikçe gümüşe mi yatirsak makul bir yatırım aracı gibi gelmeye başladı son zamanlarda
Altın her zaman altındır da çok yükseldi işte kâr marjı o yüzden çok olmuyor artıkbu saatten sonra altın alınmaz zaten yatır gümüşe hocam
Benim bir 120 kilo var gümüş gümüş boş iş altından şaşmayınGeçen sene bu zamanlar 30₺ civarindaymis şuan 82₺ yi görmüş nereye kadar yükselebilir acaba elimize para geçtikçe gümüşe mi yatirsak makul bir yatırım aracı gibi gelmeye başladı son zamanlarda
120 kilo ne kadar yapıyorBenim bir 120 kilo var gümüş gümüş boş iş altından şaşmayın
Bendede satılık köprü var 120 metre uzunluğunda alır mısın 2 kilo gümüşe veririmBenim bir 120 kilo var gümüş gümüş boş iş altından şaşmayın
120 kilo gümüş 12 milyon falan yapıyor sende buna inandın mı şimdi120 kilo ne kadar yapıyor
80 den hesapladım 10 milyona yakın buna boş iş diyen zaten yalanı siciyordur120 kilo gümüş 12 milyon falan yapıyor sende buna inandın mı şimdi
Boş işi geçtim 120 kilo gümüşü olan birinin forumda ne işi var 100 k bulan 2 ay foruma girmiyor 😬😬😆80 den hesapladım 10 milyona yakın buna boş iş diyen zaten yalanı siciyordur
Usta zaten bişey garanti olsa herkes zengin olur her yatırımda bir risk vardırDediğim gibi yıllardır gümüş alın diyen insanlar var. Bu kadar iyi bir yatırım aracı olsa her yerde konuşulurdu. Düşündüğün kadar büyülü bir yatırım değil özetle.
Kanka altın yüksek idda işlerine bel bağlamamak lazım artık yıllardır bı faydasını göremedik arastirmadayizGeçen sene 10000 Gr alsak 500 bin kârımız mı vardı kardeşim
Öyle her zaman tabi ama altında son 1 yılda çok değişme olmadıgümüş yerinden oynamaz daha . Her zaman en iyi yatırım 24 ayar ( has ) altındır.
Kumarcı adam bugün altın alsa 3 gün sonra zararına satar.(Denendi) Nefsine hakim olup hem kumar batağında hemde altın falan yapabiliyorsa ben o kişiye helal olsun derim valla kankaÖyle her zaman tabi ama altında son 1 yılda çok değişme olmadı
Benim hala oğlu gümüşcü sordum daha da çıkar diyoGeçen sene bu zamanlar 30₺ civarindaymis şuan 82₺ yi görmüş nereye kadar yükselebilir acaba elimize para geçtikçe gümüşe mi yatirsak makul bir yatırım aracı gibi gelmeye başladı son zamanlarda
Yav oda parası olana maxim 2023 ün sonunda 2080 e 30 gram aldiydim öylesine şuan 100 bin kâr falan bırakırdı ondada parası yüksek olan kazanır biz susalım o yüzdenKanka altın yüksek idda işlerine bel bağlamamak lazım artık yıllardır bı faydasını göremedik arastirmadayiz