- 14,366
- 6,581
- 113
Serdar boyun posun devrilsin hemi
Serdar boyun posun devrilsin hemi
Yada ben bir tane at gibi cinle ilişkiye girmiştim hamile kaldıysa sonuç ne olur onunla alakalı da bir tez yazar mısın çocuk kız mı olur erkek miarkadaslar zombiler 2070 yılında ortaya cıkıcak inanmayabilirsiniz fakat 1 haftadır hic uyumadım bunun pesindeyim mantar virüsünden cıkıcak ve bu virüsün yayılmasının sebebi bir kadın ve cocugu olucak bunlar ac kaldıgı icin dogada mantar arıyacaklar ve zombiye ceviren mantarı alıp eve götürecekler ve yiyecekler cocuk ve kadın zombiye dönüsücek ve salgın baslayacak bu benim düsüncem ben cok arastırma yaptım ve cinlerinde gercekten aramızda yasadıgına inanıyorum bir köy var ve daha bulunmadı ya yer altında ya gökte cinler cin toplulugu mevcut
gün 1: araştırmalarımız devam etmekte
😁istemezmisin 4 metre boyunda taş gibi bir dişi uzaylı.
İnşallah o zamanları görürsek zombi oluruzarkadaslar zombiler 2070 yılında ortaya cıkıcak inanmayabilirsiniz fakat 1 haftadır hic uyumadım bunun pesindeyim mantar virüsünden cıkıcak ve bu virüsün yayılmasının sebebi bir kadın ve cocugu olucak bunlar ac kaldıgı icin dogada mantar arıyacaklar ve zombiye ceviren mantarı alıp eve götürecekler ve yiyecekler cocuk ve kadın zombiye dönüsücek ve salgın baslayacak bu benim düsüncem ben cok arastırma yaptım ve cinlerinde gercekten aramızda yasadıgına inanıyorum bir köy var ve daha bulunmadı ya yer altında ya gökte cinler cin toplulugu mevcut
Bence bu forum araştırılmalı önce çok başka bir alem olm ne içip geliyorsunuz mk anlamıyorumarkadaslar zombiler 2070 yılında ortaya cıkıcak inanmayabilirsiniz fakat 1 haftadır hic uyumadım bunun pesindeyim mantar virüsünden cıkıcak ve bu virüsün yayılmasının sebebi bir kadın ve cocugu olucak bunlar ac kaldıgı icin dogada mantar arıyacaklar ve zombiye ceviren mantarı alıp eve götürecekler ve yiyecekler cocuk ve kadın zombiye dönüsücek ve salgın baslayacak bu benim düsüncem ben cok arastırma yaptım ve cinlerinde gercekten aramızda yasadıgına inanıyorum bir köy var ve daha bulunmadı ya yer altında ya gökte cinler cin toplulugu mevcut
Kral sen hangi aşıyı oldunarkadaslar zombiler 2070 yılında ortaya cıkıcak inanmayabilirsiniz fakat 1 haftadır hic uyumadım bunun pesindeyim mantar virüsünden cıkıcak ve bu virüsün yayılmasının sebebi bir kadın ve cocugu olucak bunlar ac kaldıgı icin dogada mantar arıyacaklar ve zombiye ceviren mantarı alıp eve götürecekler ve yiyecekler cocuk ve kadın zombiye dönüsücek ve salgın baslayacak bu benim düsüncem ben cok arastırma yaptım ve cinlerinde gercekten aramızda yasadıgına inanıyorum bir köy var ve daha bulunmadı ya yer altında ya gökte cinler cin toplulugu mevcut
hepatit bKral sen hangi aşıyı oldun
nenemmmmmEllerrr kadir kıymeeeet bilmiyor annneeeğmmm.
Neneeeemmmmnenemmmmm
cansın canNeneeeemmmm
Ebenin a... La gecen sene magara bulduk girisi kirdik bisey cikmadi biraktik o sekilde piskolojimi bozdun iki dakkada inanasim geldi bi andostm diziyide oyunuda izledil oynadık konuyu trolle cekme cünkü bu ciddi bir konu insanlıgın sonunu getiricek bu olay ben arastırdım herseyi suan altın arayan kisiler magara bulucak 2070 de ve kapatmyacaklar geri ve kadın be cocuk geri giricek ve virüs yayılıcak
Subhanallah, cin avcısı Arif Efendi burada merak etme.arkadaslar zombiler 2070 yılında ortaya cıkıcak inanmayabilirsiniz fakat 1 haftadır hic uyumadım bunun pesindeyim mantar virüsünden cıkıcak ve bu virüsün yayılmasının sebebi bir kadın ve cocugu olucak bunlar ac kaldıgı icin dogada mantar arıyacaklar ve zombiye ceviren mantarı alıp eve götürecekler ve yiyecekler cocuk ve kadın zombiye dönüsücek ve salgın baslayacak bu benim düsüncem ben cok arastırma yaptım ve cinlerinde gercekten aramızda yasadıgına inanıyorum bir köy var ve daha bulunmadı ya yer altında ya gökte cinler cin toplulugu mevcut
🤣Arkadaşlar endişeye mahâl vermeyin arkadaş tineri götten çekmiş olay bu sadece