Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet GÜN 3:Zombiler Çok Yakında

Tufan1071

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,286
1,400
113
arkadaslar zombiler 2070 yılında ortaya cıkıcak inanmayabilirsiniz fakat 1 haftadır hic uyumadım bunun pesindeyim mantar virüsünden cıkıcak ve bu virüsün yayılmasının sebebi bir kadın ve cocugu olucak bunlar ac kaldıgı icin dogada mantar arıyacaklar ve zombiye ceviren mantarı alıp eve götürecekler ve yiyecekler cocuk ve kadın zombiye dönüsücek ve salgın baslayacak bu benim düsüncem ben cok arastırma yaptım ve cinlerinde gercekten aramızda yasadıgına inanıyorum bir köy var ve daha bulunmadı ya yer altında ya gökte cinler cin toplulugu mevcut

gün 1: araştırmalarımız devam etmekte
Yada ben bir tane at gibi cinle ilişkiye girmiştim hamile kaldıysa sonuç ne olur onunla alakalı da bir tez yazar mısın çocuk kız mı olur erkek mi

Karaelmas

Jackpot ! Bir gün mutlaka...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,371
5,256
113
Kasık mantarı mı, ayak tırnak mantarı mı, bu ikisi farklı sonuç verir, yine de kararsız kaldım, araştırmaya şayan bir muamma !!!!????? Kasık mantarı ise fazla blowjob dan uzak durmak lazım

besiktaslitl

🧠
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,034
3,469
113
Hamurun bayatıda delikanlının aklını alırmış aklınıı

bolder

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,225
2,444
113
Artık şu saçma konular çok olmaya başladı son zamanlarda. Ya multi hesap bunlar . Ya da ayrı ayrı deliler. Gerçekten forumun kalitesini düşürüyor. Bu saçmalığa belli ki sonda verilmeyecek. Yok sayıyoruz yinede ana sayfada görüyoruz. Bari yok saydıklarımızın bu saçma konularını görmesek

Gfbarmy35

Sadece FENERBAHCE💙💛
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,523
2,808
113
arkadaslar zombiler 2070 yılında ortaya cıkıcak inanmayabilirsiniz fakat 1 haftadır hic uyumadım bunun pesindeyim mantar virüsünden cıkıcak ve bu virüsün yayılmasının sebebi bir kadın ve cocugu olucak bunlar ac kaldıgı icin dogada mantar arıyacaklar ve zombiye ceviren mantarı alıp eve götürecekler ve yiyecekler cocuk ve kadın zombiye dönüsücek ve salgın baslayacak bu benim düsüncem ben cok arastırma yaptım ve cinlerinde gercekten aramızda yasadıgına inanıyorum bir köy var ve daha bulunmadı ya yer altında ya gökte cinler cin toplulugu mevcut

İnşallah o zamanları görürsek zombi oluruz

Bafrali94

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,115
217
63
Müdür mekan bilgisi ver yakalım ordaki bütün mantarları 🤣🤣

bolder

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,225
2,444
113
Foruma alırken akıl sağlığı raporu ile artık alımları yapın Syn @Shellac @Daimon @Başkan
Sanki forum 1 aydır rehabilitasyon merkezi gibi oldu
İpini koparan gelmiş konu açıyor
Ben böyle saçma konular açmaya utanırım gerçekten. Tamam muhabbet konusu da bu tür konularda gerçekten can sıkmaya başladı

Zanzibarlı

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,410
504
113

Bence bu forum araştırılmalı önce çok başka bir alem olm ne içip geliyorsunuz mk anlamıyorum

Osman1331

Saygılarımla...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,442
1,623
113

Kral sen hangi aşıyı oldun

karaadam81

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,467
4,697
113
dostm diziyide oyunuda izledil oynadık konuyu trolle cekme cünkü bu ciddi bir konu insanlıgın sonunu getiricek bu olay ben arastırdım herseyi suan altın arayan kisiler magara bulucak 2070 de ve kapatmyacaklar geri ve kadın be cocuk geri giricek ve virüs yayılıcak
Ebenin a... La gecen sene magara bulduk girisi kirdik bisey cikmadi biraktik o sekilde piskolojimi bozdun iki dakkada inanasim geldi bi an

Burakbey3113

A-normal üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
5,262
1,275
113
Arkadaşlar endişeye mahâl vermeyin arkadaş tineri götten çekmiş olay bu sadece

Malatyali44

Arif Efendi
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
21,687
17,716
113

Subhanallah, cin avcısı Arif Efendi burada merak etme.

Hunreis

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
6,199
1,939
113
Kanka virüse gerek yokki haplaniyor aptallar zombi gibi dolaşıyor zaten amw. Cinlerle ilgili araştırmalarını tarikatlarda devam ettir onlar gösterir sana bu işin ehli onlar Türkiye'de.