Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet GÜN 3:Zombiler Çok Yakında

tarsuslea

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
780
397
63
arkadaslar zombiler 2070 yılında ortaya cıkıcak inanmayabilirsiniz fakat 1 haftadır hic uyumadım bunun pesindeyim mantar virüsünden cıkıcak ve bu virüsün yayılmasının sebebi bir kadın ve cocugu olucak bunlar ac kaldıgı icin dogada mantar arıyacaklar ve zombiye ceviren mantarı alıp eve götürecekler ve yiyecekler cocuk ve kadın zombiye dönüsücek ve salgın baslayacak bu benim düsüncem ben cok arastırma yaptım ve cinlerinde gercekten aramızda yasadıgına inanıyorum bir köy var ve daha bulunmadı ya yer altında ya gökte cinler cin toplulugu mevcut

gün 1: araştırmalarımız devam etmekte
bravo dostum bilimsel calısmanı takip ediyorum

Zanzibarlı

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,410
504
113
burası çok eğlenceli lan bütün bildiğim komedi türlerini bir tarafa bırakıyorum artık 🤣

uukala7

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,027
813
113
Ne kullaniyorsan saglam kafa yapiyor 🤣

Bonanza

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,765
1,255
113
arkadaslar zombiler 2070 yılında ortaya cıkıcak inanmayabilirsiniz fakat 1 haftadır hic uyumadım bunun pesindeyim mantar virüsünden cıkıcak ve bu virüsün yayılmasının sebebi bir kadın ve cocugu olucak bunlar ac kaldıgı icin dogada mantar arıyacaklar ve zombiye ceviren mantarı alıp eve götürecekler ve yiyecekler cocuk ve kadın zombiye dönüsücek ve salgın baslayacak bu benim düsüncem ben cok arastırma yaptım ve cinlerinde gercekten aramızda yasadıgına inanıyorum bir köy var ve daha bulunmadı ya yer altında ya gökte cinler cin toplulugu mevcut

Kanka acil psikolojik destek al durum çok vahim

Zanzibarlı

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,410
504
113
Olm o değil daha 1. Gün diyor daha bu fragmanmış yara yedik 🤣🤣🤣🤣

nazmi11

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,629
2,469
113

Hadi 2070 vs vs herşeye okeyde gün 1 dediğin ne?
Araştırmada 1. Gün mü?
Hani bir haftadır araştırma yapıyordun

Kaç yaşındasın bilmiyorum ama bu kafayla yaşayabiliyorsan sana şapka cikarilir

emirsavas

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
790
724
93
Hadi 2070 vs vs herşeye okeyde gün 1 dediğin ne?
Araştırmada 1. Gün mü?
Hani bir haftadır araştırma yapıyordun

Kaç yaşındasın bilmiyorum ama bu kafayla yaşayabiliyorsan sana şapka cikarilir
dost mantarı 1 haftadır araştırıyorum şimdi asıl araştırmaya bugün başladım hedefim 360 gün sonra size sonucları göstermek hergün notlarımı alacağım ve burayada güncellemeleri ekleyeceğim takipte kalın

kara23

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,729
3,641
113
dost mantarı 1 haftadır araştırıyorum şimdi asıl araştırmaya bugün başladım hedefim 360 gün sonra size sonucları göstermek hergün notlarımı alacağım ve burayada güncellemeleri ekleyeceğim takipte kalın
Bir rol aç da takip edek bırak mantarı soğanı zombiyi

kara23

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,729
3,641
113

Liceli2121

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
307
177
43

14p3p7q.jpg

AKQJ

❝ ғᴀʀᴋɪɴᴅᴀʏɪᴍ ❿'sᴜᴢᴜᴍ ❞
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,705
8,743
113
forumda yeni bir inci sozluk yapilanmasi goruyorum