Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet GÜN 3:Zombiler Çok Yakında

ledteknik

нerĸeѕle değιl нaĸ edenle вιrlιĸтe ol
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,875
696
113
arkadaslar zombiler 2070 yılında ortaya cıkıcak inanmayabilirsiniz fakat 1 haftadır hic uyumadım bunun pesindeyim mantar virüsünden cıkıcak ve bu virüsün yayılmasının sebebi bir kadın ve cocugu olucak bunlar ac kaldıgı icin dogada mantar arıyacaklar ve zombiye ceviren mantarı alıp eve götürecekler ve yiyecekler cocuk ve kadın zombiye dönüsücek ve salgın baslayacak bu benim düsüncem ben cok arastırma yaptım ve cinlerinde gercekten aramızda yasadıgına inanıyorum bir köy var ve daha bulunmadı ya yer altında ya gökte cinler cin toplulugu mevcut

gün 1: araştırmalarımız devam etmekte
1000076344.jpg

kartal060606

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
2,631
1,447
113
arkadaslar zombiler 2070 yılında ortaya cıkıcak inanmayabilirsiniz fakat 1 haftadır hic uyumadım bunun pesindeyim mantar virüsünden cıkıcak ve bu virüsün yayılmasının sebebi bir kadın ve cocugu olucak bunlar ac kaldıgı icin dogada mantar arıyacaklar ve zombiye ceviren mantarı alıp eve götürecekler ve yiyecekler cocuk ve kadın zombiye dönüsücek ve salgın baslayacak bu benim düsüncem ben cok arastırma yaptım ve cinlerinde gercekten aramızda yasadıgına inanıyorum bir köy var ve daha bulunmadı ya yer altında ya gökte cinler cin toplulugu mevcut

knka mantar ve zombiden nasıl cin konusuna geçtin anlamadım

TanerDark

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
257
108
43
Kültür mantarı yiyin zararsız poh mantarı ölümcül

erkan1982

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,144
438
83
Doğadaki mantara sordum ok ledi😆😆

Mumyaa

Dürüstlük bedenindeki ruha verilen hükümdarlıktır.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,967
1,194
113
dost mantarı 1 haftadır araştırıyorum şimdi asıl araştırmaya bugün başladım hedefim 360 gün sonra size sonucları göstermek hergün notlarımı alacağım ve burayada güncellemeleri ekleyeceğim takipte kalın
Dost hayvanlar falan üzerinde denemeyi düşündunmu yanlışlıkla yayan sen olmuyasin 😊😂

atabinen65

🤍❤️
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,334
564
113
bırak şimdi zombiyi mombiyi mq böyle yeteneğin varsa bayern psg ne olacak onu söyle zengin olalım

dakyanus

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
354
124
43

Merak ediyorum nasıl bir madde kullanıyorsun cidden kendi üretimin falan mı ?

Safa1907

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
604
488
63
içmekten kendi zombiye dönmüş. 2070de zombi diyor şu yazdığı şeylere bak hele

Bernardo1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,108
2,861
113
Bakın gerçekten her şey tartışılmalı, din inanç falan hariç. İşte herşey tartisalamadigi için insanlar dine, inanca sarıyor, alaya alıyor.
Bırakın her şey konuşulsun.

umut588

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
585
298
63
2070e benim naçiz bedenim toprak olmuş olur. Evlenip cocukta yapmayacam. Skmde değil

umut588

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
585
298
63

Karadedeler köyü. Filmide var karadedeler olayı😀😀😀

Azadi6321

Şampiyon Amedspor✌️✌️✌️
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
12,239
5,092
113
Bir gerçek var Bide bu tür insanlar oy kullanıp vatanın geleceğini belirliyorlar

lakelos

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,204
6,283
113
2070 e kadar bu aç köpek gavur devletler anasını beller dünyanın sen rahat ol mantara falan kalmaz :)

gokhan85

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,064
350
83
Acaba bu ulkede akraba evliliginden falan mi oluyor bunlar toplumun cogunlugunun ruh sagligi yerinde degil

heavygot

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
388
183
43
the last of us part 1 ve 2 evet bende çok etkisinde kaldım hayatım boyunca oynadığım en iyi oyun serisiydi anlıyorum kardeşim bir süre sonra unutuyorsun ama endişelenme :)