- 2,566
- 2,544
- 113
arkadaslar zombiler 2070 yılında ortaya cıkıcak inanmayabilirsiniz fakat 1 haftadır hic uyumadım bunun pesindeyim mantar virüsünden cıkıcak ve bu virüsün yayılmasının sebebi bir kadın ve cocugu olucak bunlar ac kaldıgı icin dogada mantar arıyacaklar ve zombiye ceviren mantarı alıp eve götürecekler ve yiyecekler cocuk ve kadın zombiye dönüsücek ve salgın baslayacak bu benim düsüncem ben cok arastırma yaptım ve cinlerinde gercekten aramızda yasadıgına inanıyorum bir köy var ve daha bulunmadı ya yer altında ya gökte cinler cin toplulugu mevcut
gün 1: araştırmalarımız devam etmekte

knka mantar ve zombiden nasıl cin konusuna geçtin anlamadımarkadaslar zombiler 2070 yılında ortaya cıkıcak inanmayabilirsiniz fakat 1 haftadır hic uyumadım bunun pesindeyim mantar virüsünden cıkıcak ve bu virüsün yayılmasının sebebi bir kadın ve cocugu olucak bunlar ac kaldıgı icin dogada mantar arıyacaklar ve zombiye ceviren mantarı alıp eve götürecekler ve yiyecekler cocuk ve kadın zombiye dönüsücek ve salgın baslayacak bu benim düsüncem ben cok arastırma yaptım ve cinlerinde gercekten aramızda yasadıgına inanıyorum bir köy var ve daha bulunmadı ya yer altında ya gökte cinler cin toplulugu mevcut
Dost hayvanlar falan üzerinde denemeyi düşündunmu yanlışlıkla yayan sen olmuyasin 😊😂dost mantarı 1 haftadır araştırıyorum şimdi asıl araştırmaya bugün başladım hedefim 360 gün sonra size sonucları göstermek hergün notlarımı alacağım ve burayada güncellemeleri ekleyeceğim takipte kalın
ban yerdiSocrates kadın toplumun ortak malıdır demiş mesela. Yani canı isteyen isteyen kadına girip çıkmalı demiş adam. Şimdi socrates denen adam burada yazar olsa ne anası kalır ne bacısı.
Merak ediyorum nasıl bir madde kullanıyorsun cidden kendi üretimin falan mı ?arkadaslar zombiler 2070 yılında ortaya cıkıcak inanmayabilirsiniz fakat 1 haftadır hic uyumadım bunun pesindeyim mantar virüsünden cıkıcak ve bu virüsün yayılmasının sebebi bir kadın ve cocugu olucak bunlar ac kaldıgı icin dogada mantar arıyacaklar ve zombiye ceviren mantarı alıp eve götürecekler ve yiyecekler cocuk ve kadın zombiye dönüsücek ve salgın baslayacak bu benim düsüncem ben cok arastırma yaptım ve cinlerinde gercekten aramızda yasadıgına inanıyorum bir köy var ve daha bulunmadı ya yer altında ya gökte cinler cin toplulugu mevcut
Karadedeler köyü. Filmide var karadedeler olayı😀😀😀arkadaslar zombiler 2070 yılında ortaya cıkıcak inanmayabilirsiniz fakat 1 haftadır hic uyumadım bunun pesindeyim mantar virüsünden cıkıcak ve bu virüsün yayılmasının sebebi bir kadın ve cocugu olucak bunlar ac kaldıgı icin dogada mantar arıyacaklar ve zombiye ceviren mantarı alıp eve götürecekler ve yiyecekler cocuk ve kadın zombiye dönüsücek ve salgın baslayacak bu benim düsüncem ben cok arastırma yaptım ve cinlerinde gercekten aramızda yasadıgına inanıyorum bir köy var ve daha bulunmadı ya yer altında ya gökte cinler cin toplulugu mevcut
lakelos abi napıyon2070 e kadar bu aç köpek gavur devletler anasını beller dünyanın sen rahat ol mantara falan kalmaz![]()