- 22,041
- 28,259
- 113
Haklısın dost bariz şikeben bu tofaşa hakkımı helal etmiyorum seni 5te durduran neydi ilk periyot nasıl 37 attın ve rakibin karsıyaka bu takıma karşı nasıl bir ceyrekte böyle fark yiyorsun allah belanızı versın baskada bisi demıyom 10 gün boyunca girmicem foruma daha da oynamam bırakıyorum an itibari ile kumari skerler
Ekli dosyayı görüntüle 909365
Ya birader etiket atma artik yeter sen normal degilsin alttan aldik bokunu cikarttin @Shellac @Daimon manisa ruh ve sinir hastaliklari merkezimi burası@Frank castle @lamineyamal @Gokhandgnc35 neredesiniz dostlar muhabbet edelim
- YouTube
Auf YouTube findest du die angesagtesten Videos und Tracks. Außerdem kannst du eigene Inhalte hochladen und mit Freunden oder gleich der ganzen Welt teilen.youtube.com
Hadi kaybol hatta hic gelme herkes bir rahat etsinben bu tofaşa hakkımı helal etmiyorum seni 5te durduran neydi ilk periyot nasıl 37 attın ve rakibin karsıyaka bu takıma karşı nasıl bir ceyrekte böyle fark yiyorsun allah belanızı versın baskada bisi demıyom 10 gün boyunca girmicem foruma daha da oynamam bırakıyorum an itibari ile kumari skerler
Ekli dosyayı görüntüle 909365
Canının sağlığı cano sen nasılsınGardaşım
hoşbuldum gardaşım nasılsın iyisindir inşallah
Allah razı olsun gardaşım bugunumuze şükürCanının sağlığı cano sen nasılsın
Sen muhabbet etmiyon iste sorunun orda boguyon insanı tedavi ol makinayida al yanina tedavi görünGökhan ağabey muhabbet edelim dedik ne dedik sanki
Önerin varmi Gökhan ağabey makinayla hangi hastanede yatalımSen muhabbet etmiyon iste sorunun orda boguyon insanı tedavi ol makinayida al yanina tedavi görün
Vallaha dogru diyon aga harbi deli buOrta parmağını verdin kolunu kaptırdın. Hapî yuttun dost, başına büyük bela aldın.
Makina bilir ona sor oda sen gibi çünkü ikiniz kardes kardes yatarsinizÖnerin varmi Gökhan ağabey makinayla hangi hastanede yatalım
Üflemedin hep ondan nazar var bi okuyup üfleseydin olmazdiOrta parmağını verdin kolunu kaptırdın. Hapî yuttun dost, başına büyük bela aldın.
Clovers a nasıl üflediysem baksana ağzı yamuldu. Üfürüğümün fena tesirli yan etkileri var dost.Üflemedin hep ondan nazar var bi okuyup üfleseydin olmazdi