Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Günün Muhabbeti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

makina123

Marka Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
22,041
28,259
113
ben bu tofaşa hakkımı helal etmiyorum seni 5te durduran neydi ilk periyot nasıl 37 attın ve rakibin karsıyaka bu takıma karşı nasıl bir ceyrekte böyle fark yiyorsun allah belanızı versın baskada bisi demıyom 10 gün boyunca girmicem foruma daha da oynamam bırakıyorum an itibari ile kumari skerler

sfs.PNG

clovers1995

Gün gelir devran döner
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,494
4,449
113
ben bu tofaşa hakkımı helal etmiyorum seni 5te durduran neydi ilk periyot nasıl 37 attın ve rakibin karsıyaka bu takıma karşı nasıl bir ceyrekte böyle fark yiyorsun allah belanızı versın baskada bisi demıyom 10 gün boyunca girmicem foruma daha da oynamam bırakıyorum an itibari ile kumari skerler

Ekli dosyayı görüntüle 909365
Haklısın dost bariz şike

Gokhandgnc35

Tanınmayan üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
17,133
15,818
113

Gokhandgnc35

Tanınmayan üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
17,133
15,818
113

Ekli dosyayı görüntüle 909365
Hadi kaybol hatta hic gelme herkes bir rahat etsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...