- 7,494
- 4,449
- 113
Arkadaşlar nasılsınız yeni yıla kuruşsuz fakir girdik neolacak bu halimiz
İyi olacak da ne edelim 🤣Arkadaşlar nasılsınız yeni yıla kuruşsuz fakir girdik neolacak bu halimiz
Sen ve makina123 banlansanız süper olacak .Arkadaşlar nasılsınız yeni yıla kuruşsuz fakir girdik neolacak bu halimiz
Böyle devam edecekArkadaşlar nasılsınız yeni yıla kuruşsuz fakir girdik neolacak bu halimiz
Konumdan uzak dur rahatsız oluyosanSen ve makina123 banlansanız süper olacak .
Rahatsızlığımı belirtmek için girdim ve yazdım hadi naşKonumdan uzak dur rahatsız oluyosan
Kardeş çok rahatsız oluyorsan konuma yazma sen naşRahatsızlığımı belirtmek için girdim ve yazdım hadi naş
Fakir doğduk fakir ölecegizArkadaşlar nasılsınız yeni yıla kuruşsuz fakir girdik neolacak bu halimiz
Yasak dostBoşver kanka sardım cigara gel içelim
Boşver kanka sardım cigara gel içelim
Oy oy oy kimleri görüyorum
GardaşımFakir doğduk fakir ölecegiz
hoşbuldum gardaşım nasılsın iyisindir inşallahOy oy oy clovers abim hoş geldin...
2027 gel gel umutla bekliyoruzArkadaşlar nasılsınız yeni yıla kuruşsuz fakir girdik neolacak bu halimiz
Bu jokerbet mi3-5 kuruşla şimdi girdim mk kusurat vardı onu salladım 61 oran gelmiş püü anasını 1k atsan gelmez
Var var müsade hep bunu atma gel Bafra cigarasi çok güzel- YouTube
Auf YouTube findest du die angesagtesten Videos und Tracks. Außerdem kannst du eigene Inhalte hochladen und mit Freunden oder gleich der ganzen Welt teilen.youtube.com