Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Hakan170 / Kasa 4.5 Hedef 3 Adım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Marley

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
44,906
28,514
113
Konuşma tarzimda nasıl bı değişiklik var su cümleden
Bugüne kadar küfür ettiğin görülmemiştir. Para bulunca mı küfürler geldi. Dm ni kapatmıştın. Niye geri açtın. O dm lerin geleceği zaten belli. Çok rahatsız olduysan yönetime bildirirsin. Sürekli dağıtan biri olsan 100 k da hiç dağıtmasan da kimse ses çıkarmazdı. Ama sen aldın aldın. En basit örnek mülayimden en az 6-7k almışsındır. Almadım dersen tek tek inceler bulurum . O adama sen vefanı göstermiyorsan bu da seni karakterindir

Devecibey

Yetim ahmet
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
19,291
10,597
113
Bugüne kadar küfür ettiğin görülmemiştir. Para bulunca mı küfürler geldi. Dm ni kapatmıştın. Niye geri açtın. O dm lerin geleceği zaten belli. Çok rahatsız olduysan yönetime bildirirsin. Sürekli dağıtan biri olsan 100 k da hiç dağıtmasan da kimse ses çıkarmazdı. Ama sen aldın aldın. En basit örnek mülayimden en az 6-7k almışsındır. Almadım dersen tek tek inceler bulurum . O adama sen vefanı göstermiyorsan bu da seni karakterindir
Esreftende en kotu ben 8 atmisimdir

Beşiktaş

Federal42
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
51,700
48,885
113
Faydam dokunsun dedim kötü mu yaptım
Sen en iyisini yaptın dist boşver paylaşmak güzeldir emeğine sağlık kesene bereket bakma sen millete para gelir gider ne kadar kişiye faydam dikunsa o kadar iyidir umarım kazanırsın fazlasıyla parasız kalmazssin ama kumarın rajonudur para aramızda döner durur

Devecibey

Yetim ahmet
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
19,291
10,597
113
Alırken çok güzel ama verirken cepte akrep oluşuyor. Saçma sapan adamlara veriliyor. Önce geçmişte güzellik yapanlara verilir. Sonra roll veya etkinlik açıp dağıtılır
Öyle zaten bu formda herkes birbirine para verirken karşılık bekler önce ticareti olan adamlar a yazarsiniz sonrada rol açarsın başkaları yer

Hakan170

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
89,059
17,952
113
Birincisi küfrü ben etmedim mesaj sahibi etti buraya yazdım aynısını ikincisi evet mülayim attı bana kaç sefer ama forumda hep rollerden kazandım kimse karşılıksız bana bişey atmadı hiç roll takip etmeden kimse demedi al şunu şimdi ben roll yaptım dağıtmak için kazanmadan nasıl dağıtım yapim

Marley

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
44,906
28,514
113
Birincisi küfrü ben etmedim mesaj sahibi etti buraya yazdım aynısını ikincisi evet mülayim attı bana kaç sefer ama forumda hep rollerden kazandım kimse karşılıksız bana bişey atmadı hiç roll takip etmeden kimse demedi al şunu şimdi ben roll yaptım dağıtmak için kazanmadan nasıl dağıtım yapim
Sen böyle hep alayım dersen kimse sana hala durup dururken atmaz. Al şu roll yap diye vermez. Önce rollde kazandıklarına atacaksın ki bu dönsün dursun. Gerçi sen olayı anlamamışsın hala. Anlamak istemiyorsun. Adam 10 k kazanıp rollde 5 k dağıtırken ödül alıyorsun. 90 k kazanınca 2-3 k atamadın mı mülayime. Ya da fazla aldıklarına. Hala anlamadıysan boşa yazma . 3 gün sonra rollinglerde kafanı taşlara vurursun. Ha yüzün olur mu o rollinge katılmaya bilmem

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...