- 4,376
- 2,076
- 113
Bol şanslarBaşlıyoruZ
Bol şanslarBaşlıyoruZ
Ogreneceksin hakan bu işler zor işler kimseyi memnun edemezssinAga millet para istiyor siklemiyon diyor roll açıyorsun diyor ya ben napim daha @Muroo1988
Metinin yaptığı doğrudur diye bişey demedşm ki zaten yeğenim metin rahat durmaz elbet biliyoz😄Dayı busefer metinin yaptığı adilikti ama
Çok doğru dedin o odermi sorusu form kariyerini bitirdiKafan çakışmıyor arka da yiyecektin paraları para bitince gelip saymaya devam edecektin
Doğru diyorsun dayiMetinin yaptığı doğrudur diye bişey demedşm ki zaten yeğenim metin rahat durmaz elbet biliyoz😄
Faydam dokunsun dedim kötü mu yaptımKafan çakışmıyor arka da yiyecektin paraları para bitince gelip saymaya devam edecektin
İsrail’e gitse hükümeti indirir öyle bir adamHadi ya görmedim ben Metin bir neferimizi daha yemiş demek 🤣
O 90 in 40k sini dagitacaktin en kotu yanlış yaptinFaydam dokunsun dedim kötü mu yaptım
Kardesım sana faydası olan adamlara ya da daha sonra paran olmayınca sana atacak adamlara güzellik yapıp geçecektin yanlış yaptın ne diyimFaydam dokunsun dedim kötü mu yaptım
Bugüne kadar küfür ettiğin görülmemiştir. Para bulunca mı küfürler geldi. Dm ni kapatmıştın. Niye geri açtın. O dm lerin geleceği zaten belli. Çok rahatsız olduysan yönetime bildirirsin. Sürekli dağıtan biri olsan 100 k da hiç dağıtmasan da kimse ses çıkarmazdı. Ama sen aldın aldın. En basit örnek mülayimden en az 6-7k almışsındır. Almadım dersen tek tek inceler bulurum . O adama sen vefanı göstermiyorsan bu da seni karakterindirKonuşma tarzimda nasıl bı değişiklik var su cümleden
Hah durum tam da buKardesım sana faydası olan adamlara ya da daha sonra paran olmayınca sana atacak adamlara güzellik yapıp geçecektin yanlış yaptın ne diyim
Esreftende en kotu ben 8 atmisimdirBugüne kadar küfür ettiğin görülmemiştir. Para bulunca mı küfürler geldi. Dm ni kapatmıştın. Niye geri açtın. O dm lerin geleceği zaten belli. Çok rahatsız olduysan yönetime bildirirsin. Sürekli dağıtan biri olsan 100 k da hiç dağıtmasan da kimse ses çıkarmazdı. Ama sen aldın aldın. En basit örnek mülayimden en az 6-7k almışsındır. Almadım dersen tek tek inceler bulurum . O adama sen vefanı göstermiyorsan bu da seni karakterindir
Sen en iyisini yaptın dist boşver paylaşmak güzeldir emeğine sağlık kesene bereket bakma sen millete para gelir gider ne kadar kişiye faydam dikunsa o kadar iyidir umarım kazanırsın fazlasıyla parasız kalmazssin ama kumarın rajonudur para aramızda döner dururFaydam dokunsun dedim kötü mu yaptım
Alırken çok güzel ama verirken cepte akrep oluşuyor. Saçma sapan adamlara veriliyor. Önce geçmişte güzellik yapanlara verilir. Sonra roll veya etkinlik açıp dağıtılırEsreftende en kotu ben 8 atmisimdir
Öyle zaten bu formda herkes birbirine para verirken karşılık bekler önce ticareti olan adamlar a yazarsiniz sonrada rol açarsın başkaları yerAlırken çok güzel ama verirken cepte akrep oluşuyor. Saçma sapan adamlara veriliyor. Önce geçmişte güzellik yapanlara verilir. Sonra roll veya etkinlik açıp dağıtılır
Birincisi küfrü ben etmedim mesaj sahibi etti buraya yazdım aynısını ikincisi evet mülayim attı bana kaç sefer ama forumda hep rollerden kazandım kimse karşılıksız bana bişey atmadı hiç roll takip etmeden kimse demedi al şunu şimdi ben roll yaptım dağıtmak için kazanmadan nasıl dağıtım yapimBugüne kadar küfür ettiğin görülmemiştir. Para bulunca mı küfürler geldi. Dm ni kapatmıştın. Niye geri açtın. O dm lerin geleceği zaten belli. Çok rahatsız olduysan yönetime bildirirsin. Sürekli dağıtan biri olsan 100 k da hiç dağıtmasan da kimse ses çıkarmazdı. Ama sen aldın aldın. En basit örnek mülayimden en az 6-7k almışsındır. Almadım dersen tek tek inceler bulurum . O adama sen vefanı göstermiyorsan bu da seni karakterindir
Benim gibi yapıcak Dost işte Arkada Maldivlerin planına başladım şimdi 😂Kafan çakışmıyor arka da yiyecektin paraları para bitince gelip saymaya devam edecektin
Benide götür abi koruman olurum puahahBenim gibi yapıcak Dost işte Arkada Maldivlerin planına başladım şimdi 😂
Sen böyle hep alayım dersen kimse sana hala durup dururken atmaz. Al şu roll yap diye vermez. Önce rollde kazandıklarına atacaksın ki bu dönsün dursun. Gerçi sen olayı anlamamışsın hala. Anlamak istemiyorsun. Adam 10 k kazanıp rollde 5 k dağıtırken ödül alıyorsun. 90 k kazanınca 2-3 k atamadın mı mülayime. Ya da fazla aldıklarına. Hala anlamadıysan boşa yazma . 3 gün sonra rollinglerde kafanı taşlara vurursun. Ha yüzün olur mu o rollinge katılmaya bilmemBirincisi küfrü ben etmedim mesaj sahibi etti buraya yazdım aynısını ikincisi evet mülayim attı bana kaç sefer ama forumda hep rollerden kazandım kimse karşılıksız bana bişey atmadı hiç roll takip etmeden kimse demedi al şunu şimdi ben roll yaptım dağıtmak için kazanmadan nasıl dağıtım yapim