Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Hakan170 | Kasa 500 Hedef 3 Adım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

TestoHaylan06

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
20,035
21,623
113
@Hakan170 80K mesajın var dostum
Parayı yedim de bitirdim
oynamadım de

Bu kadar mı değersiz hesaplarınız var
Reisim bu insanlar burayı gelir kapısı olarak görmüş forumu sadece rolling takip etmek para kazanmak için kullanıyorlar muhtemelen burasını iş yeri zannetmişler ben şaşırmadım günde 2 kişiden 500₺ rahat kazanıyor ayda 30 bin yapar kendini boşuna yorma banlayıp geç , burada hepimiz bir çatı altında duruyoruz yeri geliyor dağıtıp yeri geliyor ödül alıyoruz ama bu kişiler hep bana hep banacı birde rolling açıyorum diye hayali kupon atıyorlar ayıp ötesi insanları enayi yerine koymaktan başka birşey değil

Holi44

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,974
6,529
113
Reisim bu insanlar burayı gelir kapısı olarak görmüş forumu sadece rolling takip etmek para kazanmak için kullanıyorlar muhtemelen burasını iş yeri zannetmişler ben şaşırmadım günde 2 kişiden 500₺ rahat kazanıyor ayda 30 bin yapar kendini boşuna yorma banlayıp geç , burada hepimiz bir çatı altında duruyoruz yeri geliyor dağıtıp yeri geliyor ödül alıyoruz ama bu kişiler hep bana hep banacı birde rolling açıyorum diye hayali kupon atıyorlar ayıp ötesi insanları enayi yerine koymaktan başka birşey değil
Bi rol aç dayanamaz gelir 😄

Mehmet9306

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
10,627
2,104
113
Kendini bu ithamlardan kurtarmasi için gelip buraya oynadığı kuponları yapıştıracak yoksa bu leke çıkmaz üstünden 😆😆

Beşiktaş

Federal42
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
51,723
48,896
113
Öncelikle hakanı sadece rol takip ediyor dagitmiyor açmıyor diye eleştiren ilk insanlardan biriyim onu savunmak için söylemiyorum ama daha öncede rollerinde bulundum kupon atmaz ama başarılı olup dağıttığına şahit oldum ben inanıyorum ki gelip kuponları atar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...