- 2,294
- 856
- 113
açıklama yapar birazdan , oynamamışsa lütfen bidaha ödül almasın dm kapatılsın@Hakan170 80K mesajın var dostum
Parayı yedim de bitirdim
oynamadım de
Bu kadar mı değersiz hesaplarınız var
açıklama yapar birazdan , oynamamışsa lütfen bidaha ödül almasın dm kapatılsın@Hakan170 80K mesajın var dostum
Parayı yedim de bitirdim
oynamadım de
Reisim bu insanlar burayı gelir kapısı olarak görmüş forumu sadece rolling takip etmek para kazanmak için kullanıyorlar muhtemelen burasını iş yeri zannetmişler ben şaşırmadım günde 2 kişiden 500₺ rahat kazanıyor ayda 30 bin yapar kendini boşuna yorma banlayıp geç , burada hepimiz bir çatı altında duruyoruz yeri geliyor dağıtıp yeri geliyor ödül alıyoruz ama bu kişiler hep bana hep banacı birde rolling açıyorum diye hayali kupon atıyorlar ayıp ötesi insanları enayi yerine koymaktan başka birşey değil@Hakan170 80K mesajın var dostum
Parayı yedim de bitirdim
oynamadım de
Değersiz olan hesapları değil insanliklari (olmayan)@Hakan170 80K mesajın var dostum
Parayı yedim de bitirdim
oynamadım de
Bi rol aç dayanamaz gelir 😄Reisim bu insanlar burayı gelir kapısı olarak görmüş forumu sadece rolling takip etmek para kazanmak için kullanıyorlar muhtemelen burasını iş yeri zannetmişler ben şaşırmadım günde 2 kişiden 500₺ rahat kazanıyor ayda 30 bin yapar kendini boşuna yorma banlayıp geç , burada hepimiz bir çatı altında duruyoruz yeri geliyor dağıtıp yeri geliyor ödül alıyoruz ama bu kişiler hep bana hep banacı birde rolling açıyorum diye hayali kupon atıyorlar ayıp ötesi insanları enayi yerine koymaktan başka birşey değil
Açmış olsam 500 sayfa mesaj yazsa yine vermem boşuna kendini yormuş olurBi rol aç dayanamaz gelir 😄
İlk kez rol açtı adam ortalık 56 oldu 😀boşuna açmamazlık yapmıyormuşAçmış olsam 500 sayfa mesaj yazsa yine vermem boşuna kendini yormuş olur
Ulan yatırım şartı diye okudum puhaahhaHakana bi yaptırım şarttı adam 4 rol birden takip ediyor biri yatarsa diğerinde devam edelim diye
Rolden kazanmk için 500tl yatırım şartıUlan yatırım şartı diye okudum puhaahha
vallahi atarsa hepimiz göt oluruz sorun degil , yeterki gelsin atsınKendini bu ithamlardan kurtarmasi için gelip buraya oynadığı kuponları yapıştıracak yoksa bu leke çıkmaz üstünden 😆😆
Bunu ben de farkettim dosthayır bide mesela son verdiği maç cyber macı alt , 52.5 alt dedi , yazar yazmaz macı actım baktım barem 56.5 , sırf yatsın diye 52.5 alt yazdı![]()
ben böyle bişeyi farketmesem asla kuponları atarmısın demezdim , sitede oynaya kalksa bile 3lük geldi diye barem değişir oynatmazBunu ben de farkettim dost
Sen boşver dost vur masaya bir rol yapalım millet faydalansinBunu ben de farkettim dost
Akşam inşallah. Şu an bülten hem alta yönelik hem de kısıtlıSen boşver dost vur masaya bir rol yapalım millet faydalansin