- 5,489
- 2,264
- 113
Olmadı maalesef
HahahaKes kes birde cevap veriyor ,
Milletten aldığın paraları öde. Sözünde dur adam ol,
Arkandan ana avrat sövdürme kendine
Sana kafayı taktım biliyon da seni bir sigara dalına bu forumdan gönderecem
Al da sus 🚬Hahahayalnız sen harbiden bu karaktersizlik konusunda uzmansin ha harbiden şapka çıkartılacak türden eyvallah sensin paşam de seni muhattab alamadığım asikarken kaldiki rutben benle konusmaya yetmiyorken ısrarla benimle konuşmada ayrı bir seviye eksikliği
Borcun olan kişiye parasını ödeyecen mi yoksa burda seni ifşalayıp bir sigara parasına muhtaç mı edeyim düşkünnnnn yalancıHahahayalnız sen harbiden bu karaktersizlik konusunda uzmansin ha harbiden şapka çıkartılacak türden eyvallah sensin paşam de seni muhattab alamadığım asikarken kaldiki rutben benle konusmaya yetmiyorken ısrarla benimle konuşmada ayrı bir seviye eksikliği
En sevdiğim.Borcun olan kişiye parasını ödeyecen mi yoksa burda seni ifşalayıp bir sigara parasına muhtaç mı edeyim düşkünnnnn yalancı
Ben sana inanıyorum demişti.. ah Tahir1603 ah@tahir1603 adama kankam diye ilan ettiğin gün patladı puahahaj maşallah dedipün 2 gün yaşamıyor
Bende Hakana inanıyorum gelecek vuracak masayaBen sana inanıyorum demişti.. ah Tahir1603 ah
Canımız sıkkın dost böyle bişey arıyoruz biz de napalım eğlence çıktı bızede 😄Durum o kadar ciddi yanibütün forum Hakan'ın rolüne odaklanmış vaziyette
![]()
Öyle demesi yetti olayların olmasına puahahaBen sana inanıyorum demişti.. ah Tahir1603 ah
Adamın hayatını kararttıÖyle demesi yetti olayların olmasına puahaha
Ne diyelim umarım herşey gönlünce olur umarım kısa zamanda forumda kumarida bırakırız hadi sen şimdi biraz parka git oyna sana cukulata alacağımSen bu forumdan gideceksin , senin ağababaların gitti kelle koltukta bekle.
Para için neleri satmazsın ki seni gidi yolsuz
Sabah da dedım adam şimdiye kadar rol açmıyordu kızıyorduk bi bildiği varmış zorla rol açtırdınız adama olanlara bakYüzyılda 1 rolling yaptı adam üstüne gitmeyin. Bunlar Mucizevi şeyler. İdare edin .
Bu şekilde görmüş tasdiklemiş olduk1 ay boyunca konuştuk ben uyari aldim hatta hakan tarzi adamlar bu forumu gecinme kaynağı olarak goruyor diye yirttim kendimi para etmedi günde 5 6 tane odul alıyordu hakan hiç bir rolünde kupon atmaz eger kazanırsa kendi aldığı ödülü bir kişiye verip konuyu kapatırdi
O nasil oluyor makinam adama rol için para veriyorlar kendi parası ile rol yapmadi ki diyelim haklısın pauahadamın üstüne niye gidiyorsunuz kardeşim adamın anlık işi çıkmıştır çekmiştir parayı harcamıştır kime neyin hesabını sordunuz herkesın kendı tercihi ister dağıtım yapar ister yapmaz