Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Hakan170 | Kasa 500 Hedef 3 Adım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Beşiktaş

Federal42
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
51,723
48,896
113
Kes kes birde cevap veriyor ,
Milletten aldığın paraları öde. Sözünde dur adam ol,
Arkandan ana avrat sövdürme kendine
Sana kafayı taktım biliyon da seni bir sigara dalına bu forumdan gönderecem
Hahaha :) yalnız sen harbiden bu karaktersizlik konusunda uzmansin ha harbiden şapka çıkartılacak türden eyvallah sensin paşam de seni muhattab alamadığım asikarken kaldiki rutben benle konusmaya yetmiyorken ısrarla benimle konuşmada ayrı bir seviye eksikliği

Lazistan08

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
12,970
14,061
113
Hahaha :) yalnız sen harbiden bu karaktersizlik konusunda uzmansin ha harbiden şapka çıkartılacak türden eyvallah sensin paşam de seni muhattab alamadığım asikarken kaldiki rutben benle konusmaya yetmiyorken ısrarla benimle konuşmada ayrı bir seviye eksikliği
Al da sus 🚬
Seni gidi rezil rüsva para için aile değerlerini öne atan çolugun cocugun adını veren düşkün

Samoaaa41

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,343
2,253
113
@Shellac reis sen daha iyi bilirsin ama. Ne Hakan'ın ulaşacağı var ne de bu konunun açık kalmasına gerek. Tartışma konusu oldu iyice. Bence kilit. Gereken karar sizde artık

Lazistan08

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
12,970
14,061
113
Borcun olan kişiye parasını ödeyecen mi yoksa burda seni ifşalayıp bir sigara parasına muhtaç mı edeyim düşkünnnnn yalancı

Metings1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
49,667
37,636
113
Hakan bana yazdı sınırden kuponu yırtmıs atmıs onu arıyormus bırlestırıp atıcak

Beşiktaş

Federal42
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
51,723
48,896
113
Sen bu forumdan gideceksin , senin ağababaların gitti kelle koltukta bekle.
Para için neleri satmazsın ki seni gidi yolsuz
Ne diyelim umarım herşey gönlünce olur umarım kısa zamanda forumda kumarida bırakırız hadi sen şimdi biraz parka git oyna sana cukulata alacağım :)

Erhan2121

Düşünüyorum o zaman varım.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
49,330
54,139
113
1 ay boyunca konuştuk ben uyari aldim hatta hakan tarzi adamlar bu forumu gecinme kaynağı olarak goruyor diye yirttim kendimi para etmedi günde 5 6 tane odul alıyordu hakan hiç bir rolünde kupon atmaz eger kazanırsa kendi aldığı ödülü bir kişiye verip konuyu kapatırdi

makina123

Marka Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
22,196
28,428
113
adamın üstüne niye gidiyorsunuz kardeşim adamın anlık işi çıkmıştır çekmiştir parayı harcamıştır kime neyin hesabını sordunuz herkesın kendı tercihi ister dağıtım yapar ister yapmaz

Samoaaa41

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,343
2,253
113
1 ay boyunca konuştuk ben uyari aldim hatta hakan tarzi adamlar bu forumu gecinme kaynağı olarak goruyor diye yirttim kendimi para etmedi günde 5 6 tane odul alıyordu hakan hiç bir rolünde kupon atmaz eger kazanırsa kendi aldığı ödülü bir kişiye verip konuyu kapatırdi
Bu şekilde görmüş tasdiklemiş olduk

Erhan2121

Düşünüyorum o zaman varım.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
49,330
54,139
113
adamın üstüne niye gidiyorsunuz kardeşim adamın anlık işi çıkmıştır çekmiştir parayı harcamıştır kime neyin hesabını sordunuz herkesın kendı tercihi ister dağıtım yapar ister yapmaz
O nasil oluyor makinam adama rol için para veriyorlar kendi parası ile rol yapmadi ki diyelim haklısın pauah

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...