- 22,239
- 28,471
- 113
kım verdı parayıO nasil oluyor makinam adama rol için para veriyorlar kendi parası ile rol yapmadi ki diyelim haklısın pauah
kım verdı parayıO nasil oluyor makinam adama rol için para veriyorlar kendi parası ile rol yapmadi ki diyelim haklısın pauah
Yani dost pek haklı sayılmazsınadamın üstüne niye gidiyorsunuz kardeşim adamın anlık işi çıkmıştır çekmiştir parayı harcamıştır kime neyin hesabını sordunuz herkesın kendı tercihi ister dağıtım yapar ister yapmaz
Sponsor aracılığı ile dağıtım zorunlu açılıyor konu yapmak zorunda bro Grande maxi latteadamın üstüne niye gidiyorsunuz kardeşim adamın anlık işi çıkmıştır çekmiştir parayı harcamıştır kime neyin hesabını sordunuz herkesın kendı tercihi ister dağıtım yapar ister yapmaz
Şu an hakan yerine 20 kişi dm atmış bekliyordu. Adamların hakkına girdi diyebilirimYani dost pek haklı sayılmazsın
Samora vermiş adam konuda gormuyormusun adam rol ac diyor bir kaç kişiye faydan olsun demiş hakan yok piyasadakım verdı parayı
Adamın 85k mesajı var robot olsa dayanamaz o mesajlara . Forumda yatıp kalkan insanlar çok. Meslek haline getirmişlerŞu an hakan yerine 20 kişi dm atmış bekliyordu. Adamların hakkına girdi diyebilirim
Senin pp hakanka çok benziyor Hakan geldi sanıyorum değiş kankaİftardan sonra madde kullanımını azaltalım gençler.
Bu saatten sonra tek bir şey temize çeker. Atar kupon fotoğrafını canın sağolsun der geçerizAdamın 85k mesajı var robot olsa dayanamaz o mesajlara . Forumda yatıp kalkan insanlar çok. Meslek haline getirmişler
O olabilir miSenin pp hakanka çok benziyor Hakan geldi sanıyorum değiş kanka
valla tanımıyorum atan arkadası da hakan benim bildigim 500 liralık adam değildir vardır bi işi gelir elbetSamora vermiş adam konuda gormuyormusun adam rol ac diyor bir kaç kişiye faydan olsun demiş hakan yok piyasada
Heyecan olur işte 🤣Senin pp hakanka çok benziyor Hakan geldi sanıyorum değiş kanka
Boşuna konuşmaya gerek yok maçlar gelmiş adam gelir birine 500 verir roll başarılı der konu kapanır ama mesele o değil söylediği maçları SS olarak atması lazımAdamın 85k mesajı var robot olsa dayanamaz o mesajlara . Forumda yatıp kalkan insanlar çok. Meslek haline getirmişler
Valla değilimO olabilir mi
Millete kefil olup durma bencevalla tanımıyorum atan arkadası da hakan benim bildigim 500 liralık adam değildir vardır bi işi gelir elbet
Zevkleri aynı en azındanO olabilir mi
Hayır kaybetti sanırım işini sağlama almıs 😄Boşuna konuşmaya gerek yok maçlar gelmiş adam gelir birine 500 verir roll başarılı der konu kapanır ama mesele o değil söylediği maçları SS olarak atması lazım