- 33,277
- 33,654
- 113
Öyle kabul edilmesin bir zahmet adam kaç saattir yok 😅Saati kapatıp paylaşır herhalde o kadarını düşünür 🤣
Öyle kabul edilmesin bir zahmet adam kaç saattir yok 😅Saati kapatıp paylaşır herhalde o kadarını düşünür 🤣
Ve Aleyna aleyküm selamSelamünaleyküm hayırlı akşamlar herkese
Aleykümselam buldunmj hesapSelamünaleyküm hayırlı akşamlar herkese
Aleyküm selam dostumSelamünaleyküm hayırlı akşamlar herkese
Canın sağolsun dostArkadaşlar merhaba ben hakan parayı pul ettim
Bencil diyor herkesshellacta ayip etmis adam kaç saattir gelmiyorsa demek ki parayı ya kaybetti ya çekti yedi bunu kendi de biliyor ama niye rencide ediyor adamı enteresan durum bu hakanı neden kimse sevmiyor sırf roll açmayip sadece takip ettigi icin mi
Aleyküm selamAleykümselam buldunmj hesap
Canım sağ olmadı bir kişi daha atarsa o zaman olurCanın sağolsun dost
Aleyna aleyküm selamVe Aleyna aleyküm selam
Git bı bak nerdeyimHızlı mesaj yazabilen , sinyal kabiliyeti yüksek , gözlük kullanmayan rollingci aranıyor
Günde 8 saat çalışma 25 bin₺ maaş.
Forumda aktif olarak tüm rollinglerde katılmak zorunda kazanç bana gelecek o kişi maaşını bilecek irtibata geçmek isteyen özelden yazabilir 😆 sigorta yok
Bu şekilde konu açtım zamnındaHızlı mesaj yazabilen , sinyal kabiliyeti yüksek , gözlük kullanmayan rollingci aranıyor
Forumda aktif olarak tüm rollinglerde katılmak zorunda kazanç bana gelecek o kişi maaşını bilecek irtibata geçmek isteyen özelden yazabilir 😆 sigorta yok
DmHızlı mesaj yazabilen , sinyal kabiliyeti yüksek , gözlük kullanmayan rollingci aranıyor
Rol ne oldu tirtmi
Geçmiş olsun@alkansglm sabah 1800 tl parayı alıp kayboldu herkesin aklında bulunsun bu adamları forumda barındırmayın forum dolandırıcı dolmuş haberiniz olsub
LoseRol ne oldu tirtmi
Gercek mi hayali mi o onemli😃Neyse beyler canı sağolsun. Daha kavga gürültüye gerek yok. Onun yerine ben bir tane daha açarım akşam 😂
Efendim. Buyrun@alkansglm sabah 1800 tl parayı alıp kayboldu herkesin aklında bulunsun bu adamları forumda barındırmayın forum dolandırıcı dolmuş haberiniz olsub