Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Hakan170 | Kasa 500 Hedef 3 Adım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Losers

🅜🅡🅛🅑🅡🅐
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
33,277
33,654
113
shellacta ayip etmis adam kaç saattir gelmiyorsa demek ki parayı ya kaybetti ya çekti yedi bunu kendi de biliyor ama niye rencide ediyor adamı enteresan durum bu hakanı neden kimse sevmiyor sırf roll açmayip sadece takip ettigi icin mi
Bencil diyor herkes

TestoHaylan06

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
20,292
21,913
113
Hızlı mesaj yazabilen , sinyal kabiliyeti yüksek , gözlük kullanmayan rollingci aranıyor
Günde 8 saat çalışma 25 bin₺ maaş.
Forumda aktif olarak tüm rollinglerde katılmak zorunda kazanç bana gelecek o kişi maaşını bilecek irtibata geçmek isteyen özelden yazabilir 😆 sigorta yok

kadircan4747

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
9,455
7,820
113
Hızlı mesaj yazabilen , sinyal kabiliyeti yüksek , gözlük kullanmayan rollingci aranıyor
Forumda aktif olarak tüm rollinglerde katılmak zorunda kazanç bana gelecek o kişi maaşını bilecek irtibata geçmek isteyen özelden yazabilir 😆 sigorta yok
Git bı bak nerdeyim

wasil

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
21,116
17,746
113
Bu şekilde konu açtım zamnında:)

Losers

🅜🅡🅛🅑🅡🅐
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
33,277
33,654
113
Dm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...