- 5,343
- 2,253
- 113
500 liraya bu kadar güleceğim aklıma gelmezdi aw. Her yorum ayrı yarıyor
Açım knk maaş yatmadı knk paramızı vermiyorlar knkAcım acım
Hakana nasılsın diyorum, benden ne istiyorsunuz herkes üstüme geliyor birşey demedim nasılsın dedim diyorum beni kimse anlamıyor, diyor o kadar dışlanmış ki reis 😆
Harbi sanırım sende de var bisiler🤣🤣 tekadim. Yapion oda patlio🤣🤣Ben basaramiyorum zaten bidahikine öyle yapayım tutar belki hahssh
Bol şans knk🙏Osimhen vardi gecen konu açtı bide görgüsüz gibi sitede ki bakiyesini gösterdi bakin benim de param var diye bu adamlar daha omurlerinde adam akilli para görmemişler görseler kendilerini kral ilan ederler 2 sene boyunca acim acim diye gezen adamlar keske süresiz hesapları kapansa o zmana forum çok daha güzelleşir de neyse
Yakalandık @tahir1603 🤣Açım knk maaş yatmadı knk paramızı vermiyorlar knk
Param kalanları etiketlesem rezil ederim de o devri geçtim benYalan senin paran kalmaz kimsede sen de az anasının gözü değilsin
Açım knk maaş yatmadı knk paramızı vermiyorlar knk
Tersanede çalışıyorum knk pansiyon parası veremedim knkAçım knk maaş yatmadı knk paramızı vermiyorlar knk
Merak ettim tanıktık var muParam kalanları etiketlesem rezil ederim de o devri geçtim ben
Sorma biri var şu an konuda 3ay dur hergun yarın maaş yatacak dio ismi lazım değil posi🤣değilsin
Açım knk maaş yatmadı knk paramızı vermiyorlar knk
Dunku rolüm başarılı oldu daimon sağlık olsun demiş konuyu kapatmış oda benim kazanacagima inanmıyor artık pauahParam kalanları etiketlesem rezil ederim de o devri geçtim ben
Var şuan sana mesaj yazanMerak ettim tanıktık var mu
Posi🤣Merak ettim tanıktık var mu
SorBeyler hakanın numara bende ne işi varsa varmış dicek biseyiniz varmi sorayım mı beni alakadar etmez mi hahshxhzhz
3 aylık alıyordur belki kardo niye kötü düşünüyon🤣Sorma biri var şu an konuda 3ay dur hergun yarın maaş yatacak dio ismi lazım değil posi🤣
Senin varmış @heineken01 mi ne vardı picozMerak ettim tanıktık var mu
Yok kanka o kadar değil. Helali hoş olsun çocuğa boşverBeyler hakanın numara bende ne işi varsa varmış dicek biseyiniz varmi sorayım mı beni alakadar etmez mi hahshxhzhz
Benmi laVar şuan sana mesaj yazan
NznbsbbxbchrijezbbzbakwfbbxKwjdheqosncbcDunku rolüm başarılı oldu daimon sağlık olsun demiş konuyu kapatmış oda benim kazanacagima inanmıyor artık pauah