Ölü yatırım 🤣Vay anasını yanlış ata oynamışız desene hahsgs
Ölü yatırım 🤣Vay anasını yanlış ata oynamışız desene hahsgs
Hesabına bak 😂Ateşle bi 1000lik aç karnımızı doyuralım kuponumuzu yapalım
Günde 2 kişi rahat dolandırıyor seni biz ne zaman dolandırcaz acaba 🥲 puahha@alkansglm sabah 1800 tl parayı alıp kayboldu herkesin aklında bulunsun bu adamları forumda barındırmayın forum dolandırıcı dolmuş haberiniz olsub
Satılık olmasa ilanı silerdim CV bilgilerinizi kaç tane rollinge katılıp son 2 ay içerisindeki kazançlarınızı DM yolu ile ilettikten sonra yarın akşam işe başlayabilirsiniz 😆Hala satılık mı ?
Birinin parası mı kaldı yoksa rol Parasını mi yemişÖlü yatırım 🤣
Sen yanlış ata oynamzdınVay anasını yanlış ata oynamışız desene hahsgs
Cv nereye veriyoruzHızlı mesaj yazabilen , sinyal kabiliyeti yüksek , gözlük kullanmayan rollingci aranıyor
Günde 8 saat çalışma 25 bin₺ maaş.
Forumda aktif olarak tüm rollinglerde katılmak zorunda kazanç bana gelecek o kişi maaşını bilecek irtibata geçmek isteyen özelden yazabilir 😆 sigorta yok
Adam sırf nakit para almak için jojo hesabım yok diyordu ibana almak içinBi defa da benden ödül kazanmıştı kendi hesabına değil başka bir arkadaşına attırdı dedim heralde haciz bloke vs vardır kendi hesabında diye öyle atmştm iyi niyetimizi kullanan herkes defolup gitse şuradan çok iyi olacak.
İletişim benCv nereye veriyoruz
Valla oynamisiz admin bile böyle dediğine göreSen yanlış ata oynamzdın
Sağlık olsunRoll için dağıtım
Yok hayali kuponlar atiyor diye duyumlar aldık puahaBirinin parası mı kaldı yoksa rol Parasını mi yemiş
Sirani bekle🤣Günde 2 kişi rahat dolandırıyor seni biz ne zaman dolandırcaz acaba 🥲 puahha
Liste yaptım çürük adam dolmuş buralar yazık ben üzülüyorum neyse şu mübarek günde ağzımı acmıyımGünde 2 kişi rahat dolandırıyor seni biz ne zaman dolandırcaz acaba 🥲 puahha
Ne getirelimİletişim ben
bu parayla 3 maç veririm 1 i yatar yatanı sen bulacaksın 😂Hesabına bak 😂
Ele eleListe yaptım çürük adam dolmuş buralar yazık ben üzülüyorum neyse şu mübarek günde ağzımı acmıyım
HakaniNe getirelim
Bence yarın hiçbişey olmamış gibi gelip rol takiplemeye devam eder boşuna bu kadar kişi kendini yoruyor burda 😅Adam sırf nakit para almak için jojo hesabım yok diyordu ibana almak için