Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Hakan170 | Kasa 500 Hedef 3 Adım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

TestoHaylan06

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
20,338
21,990
113
Beni bir tanesi çok güzel kekledi ödemem var 5 bin₺ dedi o arada kodlar çok canlı günde 2 k koyuyorum cebime gel dedim bugün sana çalışacam bütün kodları aldırdım güzelce 5 k yaptık akşama elim durmadı batırdım dedi üstüne 2 k attım yatır çek yapacam dedi 1 k daha attım sonra malumunuz engellendim o gün bu gündür babama bile güvenim kalmadı adama 10 bin kazandırdım bide beni dolandırdı gitti 😆😆

Losers

🅜🅡🅛🅑🅡🅐
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
33,277
33,654
113
Vallahi kaybettim slota girdim yine sıfır puahaa ama burdan sesleniyorum herkese çok güzel rol acarim hayali kuponlar atmam son rolun başarılı rol açtırmak isteyen varsa ulassin bana puaha
+1 ekstra olarak %75i dağıtılır

NoEscapE

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
16,692
14,402
113
00.00 ye kadar çözemezsen yaz bana aga iletişim kaynakları var
Dost Allah Aşkına Ulaşşan ne olucakki bulsam ben bulurum zaten Başımı 1800 için ona 10 takla attırırım Bu karakter meselesi adamlık meselesi insanlar nasıl bu duruma geldi bilmiyorum emanete ihanet eden adam adammıdır sence

Losers

🅜🅡🅛🅑🅡🅐
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
33,277
33,654
113
Beni bir tanesi çok güzel kekledi ödemem var 5 bin₺ dedi o arada kodlar çok canlı günde 2 k koyuyorum cebime gel dedim bugün sana çalışacam bütün kodları aldırdım güzelce 5 k yaptık akşama elim durmadı batırdım dedi üstüne 2 k attım yatır çek yapacam dedi 1 k daha attım sonra malumunuz engellendim o gün bu gündür babama bile güvenim kalmadı adama 10 bin kazandırdım bide beni dolandırdı gitti 😆😆
Sende sanki Biraz haketmişsin puhaha

tahir1603

Sadece Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
24,676
26,012
113
Dost Allah Aşkına Ulaşşan ne olucakki bulsam ben bulurum zaten Başımı 1800 için ona 10 takla attırırım Bu karakter meselesi adamlık meselesi insanlar nasıl bu duruma geldi bilmiyorum emanete ihanet eden adam adammıdır sence
Değildir aga sonuna kadar haklısın üzücü durum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...