- 49,346
- 54,152
- 113
Suriye sinirinda yasiyorDayı sen Makedonya'dami yasion🤣
Suriye sinirinda yasiyorDayı sen Makedonya'dami yasion🤣
Beni bir tanesi çok güzel kekledi ödemem var 5 bin₺ dedi o arada kodlar çok canlı günde 2 k koyuyorum cebime gel dedim bugün sana çalışacam bütün kodları aldırdım güzelce 5 k yaptık akşama elim durmadı batırdım dedi üstüne 2 k attım yatır çek yapacam dedi 1 k daha attım sonra malumunuz engellendim o gün bu gündür babama bile güvenim kalmadı adama 10 bin kazandırdım bide beni dolandırdı gitti 😆😆O bizide kekledi
Valla sorguluyorum suan kendimi bende Alkan in da var gruba almışlar beni %20 ye dahil olmamak için zor tutuyorum kendimi yardimmmmBir insanda hakanın numarası neden olur ki 🤣
+1 ekstra olarak %75i dağıtılırVallahi kaybettim slota girdim yine sıfır puahaa ama burdan sesleniyorum herkese çok güzel rol acarim hayali kuponlar atmam son rolun başarılı rol açtırmak isteyen varsa ulassin bana puaha
Hepinizi paramla hırpalayacam mı demek istiyon😂😂Hepinize tek tek cevap vereceğim. Elbet bende konuşacağım ama maaş yatmadı 🤣
Ha harbi açsın yani🤣İstanbul babom tersane yemek vermedi knk
Dost Allah Aşkına Ulaşşan ne olucakki bulsam ben bulurum zaten Başımı 1800 için ona 10 takla attırırım Bu karakter meselesi adamlık meselesi insanlar nasıl bu duruma geldi bilmiyorum emanete ihanet eden adam adammıdır sence00.00 ye kadar çözemezsen yaz bana aga iletişim kaynakları var
Yaw he de gitsin🤣Hepinizi paramla hırpalayacam mı demek istiyon😂😂
Ölüm grubuna düşmüşsün kardom Allah yardımcın olsunValla sorguluyorum suan kendimi bende Alkan in da var gruba almışlar beni %20 ye dahil olmamak için zor tutuyorum kendimi yardimmmm
Sende sanki Biraz haketmişsin puhahaBeni bir tanesi çok güzel kekledi ödemem var 5 bin₺ dedi o arada kodlar çok canlı günde 2 k koyuyorum cebime gel dedim bugün sana çalışacam bütün kodları aldırdım güzelce 5 k yaptık akşama elim durmadı batırdım dedi üstüne 2 k attım yatır çek yapacam dedi 1 k daha attım sonra malumunuz engellendim o gün bu gündür babama bile güvenim kalmadı adama 10 bin kazandırdım bide beni dolandırdı gitti 😆😆
Aynen kazanirsak iyi dağıtım yapariz puaha+1 ekstra olarak %75i dağıtılır
Değildir aga sonuna kadar haklısın üzücü durumDost Allah Aşkına Ulaşşan ne olucakki bulsam ben bulurum zaten Başımı 1800 için ona 10 takla attırırım Bu karakter meselesi adamlık meselesi insanlar nasıl bu duruma geldi bilmiyorum emanete ihanet eden adam adammıdır sence
Ağır dolandırıcıyım ben güven kazanıyorum sadece güzel bir miktara buralarda olmam 😆😂O kadar ihtimal vermiyorum ğuajaha
O zaman önce bir sponsor bulmak lazım henüz bize sponsor olan çıkmadıAynen kazanirsak iyi dağıtım yapariz puaha
Biraz mi🤣Sende sanki Biraz haketmişsin puhaha
Hesaplar blokeli 1k ya açılır diyorlar cikarmi senden 1k hahsshhhsÖlüm grubuna düşmüşsün kardom Allah yardımcın olsun
Doktor foruma girdim slot kazancını paylasmissin dedim ne kadar kazanmış bet 1400 kusurdu kalbim durdu demo oynarken bile 1400 betten ceviremiyorum pauhwBurda mevzu nedir. Hakan mı firar etti
Emoji atacağınıza cevap verseniz ya 🤣Burda mevzu nedir. Hakan mı firar etti