Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Hakan170 | Kasa 500 Hedef 3 Adım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Passion90

Zaman sadece birazcık zaman...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
35,471
24,178
113
Beni bir tanesi çok güzel kekledi ödemem var 5 bin₺ dedi o arada kodlar çok canlı günde 2 k koyuyorum cebime gel dedim bugün sana çalışacam bütün kodları aldırdım güzelce 5 k yaptık akşama elim durmadı batırdım dedi üstüne 2 k attım yatır çek yapacam dedi 1 k daha attım sonra malumunuz engellendim o gün bu gündür babama bile güvenim kalmadı adama 10 bin kazandırdım bide beni dolandırdı gitti 😆😆
Yav yazmayım diyorum ama zekâtını ver diyince bize ödüllü sorulara gel diyorsun, adama 5k atmışsın.bundan sonra senin adın Dolandırıcılara fısıldayan adam

TestoHaylan06

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
20,349
22,003
113
Yav yazmayım diyorum ama zekâtını ver diyince bize ödüllü sorulara gel diyorsun, adama 5k atmışsın.bundan sonra senin adın Dolandırıcılara fısıldayan adam
İşte ondan öncesinde çok para verirdim öyle 1 k dan aşağı yollamazdım mesela konuları takip ederdim ihtiyacım var diyene DM atardım sonra bizimde kalbimizi kararttılar 250₺ bile verdiğime şükür

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...