- 21,119
- 17,756
- 113
İftara 10 dk kala komşu rahatsızlandı hastaneye bıraktımHa harbi açsın yani🤣
İftara 10 dk kala komşu rahatsızlandı hastaneye bıraktımHa harbi açsın yani🤣
KüsmüşEmoji atacağınıza cevap verseniz ya 🤣
Yav yazmayım diyorum ama zekâtını ver diyince bize ödüllü sorulara gel diyorsun, adama 5k atmışsın.bundan sonra senin adın Dolandırıcılara fısıldayan adamBeni bir tanesi çok güzel kekledi ödemem var 5 bin₺ dedi o arada kodlar çok canlı günde 2 k koyuyorum cebime gel dedim bugün sana çalışacam bütün kodları aldırdım güzelce 5 k yaptık akşama elim durmadı batırdım dedi üstüne 2 k attım yatır çek yapacam dedi 1 k daha attım sonra malumunuz engellendim o gün bu gündür babama bile güvenim kalmadı adama 10 bin kazandırdım bide beni dolandırdı gitti 😆😆
Bende bilmiom bodoslama daldım🤣🤣Emoji atacağınıza cevap verseniz ya 🤣
Sağol karşim benim kendi dolandırıcılarım var kdklHesaplar blokeli 1k ya açılır diyorlar cikarmi senden 1k hahsshhhs
kaç tl kazanmış 🧐Doktor foruma girdim slot kazancını paylasmissin dedim ne kadar kazanmış bet 1400 kusurdu kalbim durdu demo oynarken bile 1400 betten ceviremiyorum pauhw
Ben o yüzden kaybediyorum işteDoktor foruma girdim slot kazancını paylasmissin dedim ne kadar kazanmış bet 1400 kusurdu kalbim durdu demo oynarken bile 1400 betten ceviremiyorum pauhw
Boşa düşersen yaz bebeğim ilkin olmasamda sonun olayımSağol karşim benim kendi dolandırıcılarım var kdkl
58kaç tl kazanmış 🧐
İşte ondan öncesinde çok para verirdim öyle 1 k dan aşağı yollamazdım mesela konuları takip ederdim ihtiyacım var diyene DM atardım sonra bizimde kalbimizi kararttılar 250₺ bile verdiğime şükürYav yazmayım diyorum ama zekâtını ver diyince bize ödüllü sorulara gel diyorsun, adama 5k atmışsın.bundan sonra senin adın Dolandırıcılara fısıldayan adam
Tahir mi yetiştiriyor bunları yoksa greyderci KemalBir insanda hakanın numarası neden olur ki 🤣
ben daha hayatımda görmedim o parayı helal olsun
Sıra var kardeşimBoşa düşersen yaz bebeğim ilkin olmasamda sonun olayım
Komik bir rakam kazanmış valla 56kkaç tl kazanmış 🧐
İhtiyacım varİşte ondan öncesinde çok para verirdim öyle 1 k dan aşağı yollamazdım mesela konuları takip ederdim ihtiyacım var diyene DM atardım sonra bizimde kalbimizi kararttılar 250₺ bile verdiğime şükür
Bilmiyorum ki valla Enişte baksana forumun tüm yankesicilerinin numarasını almış torba tutturuyor herhalde 🤣500-1000 tl para tokatlanıyorsunuz bizi 40-50 çarpıyorlar
Tahir mi yetiştiriyor bunları yoksa greyderci Kemal
Kendi aklından tuttuğu sayıdan alt aldı . Üst geldi . Bu çocuk nasıl düzelir diye tartışıyoruzHarbi olay nedir. Hakan rolde başarılı olup firar mı etti
HeHarbi olay nedir. Hakan rolde başarılı olup firar mı etti
Bizim kalbimiz temiz kardeşim. Herkesle bir tutma lütfenİşte ondan öncesinde çok para verirdim öyle 1 k dan aşağı yollamazdım mesela konuları takip ederdim ihtiyacım var diyene DM atardım sonra bizimde kalbimizi kararttılar 250₺ bile verdiğime şükür