Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Hakan170 | Kasa 500 Hedef 3 Adım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Gfbarmy35

Sadece FENERBAHCE💙💛
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,752
2,911
113
hakanımın üstüne gitmişler dövüyorlardı çocuğu tek yakalamışlar ara sokakta bende hayırdır dedim hakan kayip karşı tarafla uzlaşıyoruz puahahahs
Durumlar kotuu ozman salın 500 TL için değmez konuda 500 mesaj var asdadafa

Passion90

Zaman sadece birazcık zaman...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
35,455
24,144
113
Kanka sana sıra gelmemiştirde İnanki bunu bana deme be vallahi çoğu kişiye dağıttım bana birtek Tahir ve makina destek oldu kusura bakma karnımız aç dediğimizde yardımcı olmayan insanlara neden vereyim söz meclisten dışarı
Kral çok paralar geldi geçti işin esprisi bu ama tabi yine de beklenti oluyor ister istemez . Ama şöyle bir şey var ciğeri beş para etmeyen insanlar çok açım diyende yalan konuşuyordur net. Sigara parası dese yine makul. Sen sadece iyi niyetinin kurbanı oldun mevzu da para değil . Ben sana bu sebepten çok kızdım. Para gelip geçer muhabbet daim olsun .

tahir1603

Sadece Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
24,664
25,993
113
Şimdi burda 90 iq adamlar var dürüst gibi gösteriyor kendini aldığı nefesten anlayana anlatıyor kendini o yüksek zekasıyla oyunlar çeviriyor patlamıyor bir şekil de dolandırıcıya çıkmıyor adı düzgün gibi görünen bir çok adam var işleri bir terse gitse anında kaybolur ortadan liste yapsak foruma sayfa sayfa çıkar o adamlardan
Aga kumarbaz adama para emanet edilmez herkes dolandırıcı olmaya müsait kimse melek degil yani o duruma düşürmesin bizi dm kapatsan kimse kimseyi bulamaz bile

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...