- 8,450
- 8,864
- 113
La sinirden oldu. 2 defa 3 şekerde kaldı sinirlendim artırdım betiO paraya farm da yapma sen padisahin oglu degilsin
Şansa
La sinirden oldu. 2 defa 3 şekerde kaldı sinirlendim artırdım betiO paraya farm da yapma sen padisahin oglu degilsin
Hacı adayı adamsın forumda ne işin var asaddadaTeravihden sonra konuyu detaylı okuyacağım
Yok ulan onlar cidden karşılıksız defalarca destek oldular hakları ödenmez sağolsunlarO kara defteri biliyorum😂
Şimdi daimon gelip liste yasak deyip konuyu kapatacak iyi izle 😂😂Hazır da listen varmi eniste pauah
Durumlar kotuu ozman salın 500 TL için değmez konuda 500 mesaj var asdadafahakanımın üstüne gitmişler dövüyorlardı çocuğu tek yakalamışlar ara sokakta bende hayırdır dedim hakan kayip karşı tarafla uzlaşıyoruz puahahahs
Kral çok paralar geldi geçti işin esprisi bu ama tabi yine de beklenti oluyor ister istemez . Ama şöyle bir şey var ciğeri beş para etmeyen insanlar çok açım diyende yalan konuşuyordur net. Sigara parası dese yine makul. Sen sadece iyi niyetinin kurbanı oldun mevzu da para değil . Ben sana bu sebepten çok kızdım. Para gelip geçer muhabbet daim olsun .Kanka sana sıra gelmemiştirde İnanki bunu bana deme be vallahi çoğu kişiye dağıttım bana birtek Tahir ve makina destek oldu kusura bakma karnımız aç dediğimizde yardımcı olmayan insanlara neden vereyim söz meclisten dışarı
arkadaşından aldın mı emanetiTeravihden sonra konuyu detaylı okuyacağım
Kötü insan varmıdır yoksa şartların oluşturduğu şeye ayak uydururken mi kötü olur insanHacı adayı adamsın forumda ne işin var asaddada
Bu forumda kimin poposunda kac tane kil var onu bile bilirsin sen eniste puahaŞimdi daimon gelip liste yasak deyip konuyu kapatacak iyi izle 😂😂
attim@Hakan170 iban yazar mısın rol için sponsor olacam sana
La ole deme vallaha yazar birazdan iban@Hakan170 iban yazar mısın rol için sponsor olacam sana
Merhaba ben hakan yan hesap bu 😂@Hakan170 iban yazar mısın rol için sponsor olacam sana
Adamın damarına basma doktor 😄@Hakan170 iban yazar mısın rol için sponsor olacam sana
Bilemedim simdiiKötü insan varmıdır yoksa şartların oluşturduğu şeye ayak uydururken mi kötü olur insan
Aga kumarbaz adama para emanet edilmez herkes dolandırıcı olmaya müsait kimse melek degil yani o duruma düşürmesin bizi dm kapatsan kimse kimseyi bulamaz bileŞimdi burda 90 iq adamlar var dürüst gibi gösteriyor kendini aldığı nefesten anlayana anlatıyor kendini o yüksek zekasıyla oyunlar çeviriyor patlamıyor bir şekil de dolandırıcıya çıkmıyor adı düzgün gibi görünen bir çok adam var işleri bir terse gitse anında kaybolur ortadan liste yapsak foruma sayfa sayfa çıkar o adamlardan
Seni bekliyorum enişte yarın daire alıcaz hadiŞimdi daimon gelip liste yasak deyip konuyu kapatacak iyi izle 😂😂
İftardan sonraki ilk cugaraKötü insan varmıdır yoksa şartların oluşturduğu şeye ayak uydururken mi kötü olur insan
Sende mi battin gerçi batmasan bu konuda olmazdın suan cekilis konusu acmistin puaha gelirse 1 kisiye 700 turk lirası puaha