Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Hakan170 | Kasa 500 Hedef 3 Adım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Erhan2121

Düşünüyorum o zaman varım.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
49,346
54,152
113
yaw sen 500 liranı mı istiyon iban at göndereyim 500 liranı bır daha kımseye para gonderme
Yaw senin aklin çalışmıyor mu kendi paran ile ne bok yiyorsa yesin milletten aldığı ödünç paraya dokunamaz ihtiyacı varsa özelden yazar di adama ihtiyacım var diye bende ole yapıyorum ihtiyacım varsa eger söylüyorum rol acamam diye zormu bunu söylemek mesele para değil hala paraya takılı kalmissin

Enişte

Vergi Muhbiri
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
90,539
100,136
113
15 çekip 7 bırakmak mı adamlar 10 çekiyor 1 atıyor onada üzülüyorum vay be kansız namussuzlar birde sen şeker gibi adamsın zaten bu tipler hep bizi bulur dediğim gibi lazım olursa bana ulaş ben hallederim
Hayatı boyunca toplasan 2k faydası dokunmamış adamlar dünya para kazandırdık ben hesabından havale çekiyorsam kendim arada kimse yok benim arkadaşımsa 2 anapara misal 10 çektik o hiçbir şey yapmıyor zaten para yatırıyor kripto yatırıp çekersem daha az veririm sadece anapara ve karın yüzde 55-60 ını alıyorum he çok lazım derler orda fazla verdiğimiz de oluyor yok doymuyor piçler 500 e 10 saat konularda fink atar senden 50k nemalanır gelir artistlik yapar üstüne kanı bozuk zekası yok hayatta hiçbir şeyi düşünüp becerememiş ki orda düşünsün hepsinin canı cehenneme çakal sanıyolar kendilerini ama uzun vadede kaybeden kendileri olacak ben hep burdayım o kahpeler sıra sıra gelip gidecek foruma

Samoaaa41

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,343
2,253
113
dostum anlamıyorsun galiba adam parayı yemiş para gitmiş tıpkı baskete oynayip patlamış gibi düşünürseniz hem adam rencide olmaz hem olay uzamaz hem kimse ban yemez bir daha da yapmaz geldi delıkanlı gibi yazdı daha ne yapsın
Sen çok boş bir mevzuyu savunuyorsun ama ne zaman anlayacaksın göreceğiz bakalım.

Metings1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
50,013
37,850
113
Hayatı boyunca toplasan 2k faydası dokunmamış adamlar dünya para kazandırdık ben hesabından havale çekiyorsam kendim arada kimse yok benim arkadaşımsa 2 anapara misal 10 çektik o hiçbir şey yapmıyor zaten para yatırıyor kripto yatırıp çekersem daha az veririm sadece anapara ve karın yüzde 55-60 ını alıyorum he çok lazım derler orda fazla verdiğimiz de oluyor yok doymuyor piçler 500 e 10 saat konularda fink atar senden 50k nemalanır gelir artistlik yapar üstüne kanı bozuk zekası yok hayatta hiçbir şeyi düşünüp becerememiş ki orda düşünsün hepsinin canı cehenneme çakal sanıyolar kendilerini ama uzun vadede kaybeden kendileri olacak ben hep burdayım o kahpeler sıra sıra gelip gidecek foruma
Delıkanlı adam ısım yazar buraya roman yazmazzzz ısım verrr

tahir1603

Sadece Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
24,732
26,072
113
dostum anlamıyorsun galiba adam parayı yemiş para gitmiş tıpkı baskete oynayip patlamış gibi düşünürseniz hem adam rencide olmaz hem olay uzamaz hem kimse ban yemez bir daha da yapmaz geldi delıkanlı gibi yazdı daha ne yapsın
Harbi üzücü durum ama yine uzuldum durumuna

makina123

Marka Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
22,240
28,471
113
Sen çok boş bir mevzuyu savunuyorsun ama ne zaman anlayacaksın göreceğiz bakalım.
ben kimsenin kalbi kırılmasın diye uğraşıyorum dostum hakan benim babamın oğlu değil ama mesele 500 bin dolar değil 500₺ adam yapmış bir hata ban yedirmeye hesap sormaya ne gerek var olmuş bitmiş bir daha yaparsa o zaman baskana yazarız banı yer ben daha önce bi olayını duymadım arkadaşın

Metings1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
50,013
37,850
113
ben kimsenin kalbi kırılmasın diye uğraşıyorum dostum hakan benim babamın oğlu değil ama mesele 500 bin dolar değil 500₺ adam yapmış bir hata ban yedirmeye hesap sormaya ne gerek var olmuş bitmiş bir daha yaparsa o zaman baskana yazarız banı yer ben daha önce bi olayını duymadım arkadaşın
Daha oncede yaptı aynısnı ozamanda tavla oynamıs kahvede o parayla

Passion90

Zaman sadece birazcık zaman...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
35,473
24,179
113
Sıfır etkinlik ,hep bana hep bana diyen adamları çarmıha germek lazım. Optimist tavırlarla niyeti kötü olanları savunanlar komik oluyorsunuz gerçekten. Sözünde durmayan kişileri ilah ettiniz . Şaka gibi

Samoaaa41

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,343
2,253
113
Neyse dostum sen ne diyorsan o olsun. Ama bana söz verdiğin 500ü at hakana . Bir roll açsın

TestoHaylan06

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
20,355
22,009
113
Seni anlıyorum çok iyi anlıyorum benimde çok ağzım yandı bu işlerden isterlerse miktarlar Tokatlasınlar üç gün sonra o para bitecek ama şunu bilmezler dürüst namuslu olsan sana güvenen insanları yarı yolda birakmasan çalacak kapın olur bunlar onun farkında değil o parayı tokatlayınca zengin olacaklarını zannediyorlar çoğu veledi zina anası babası baş edememiş sen nasıl edeceksin müptezel ibnelerle

qguzh4nn0

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
24,310
17,286
113
Adamm adam
resim gelmedi bana 🤣🤣

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...