- 5,513
- 2,275
- 113
Maç kaciyaaa
Her ay bizim için çalışıyor oysa kiBitti para gec kaldin rafik 🤣
JoJo hesabı olmayan kimse yok. Benim babaannemin bile var . (Dedemin multisi)Yaw gelip kendilerini bize anlatmasinlar kimin ne olduğunu bilmiyoruzmu gecen bir roldeydi Adam jojo kullanici adinizi atin parayi oraya godnrrcem dedi hakan jojo hesabim yok dedi insanin akliylan alay etmesinler yiyiciyim desinler tm diyelim bizde
Ben daha yeni açtım 2 gün önceJoJo hesabı olmayan kimse yok. Benim babaannemin bile var . (Dedemin multisi)
reis sen her konuda söylersin , tek yiyen tek ölür , ödül alan roll açsın dersin , bu adam ödülle roll acıp sahte roll yapıyor ama hala adamı savunuyorlarYaw gelip kendilerini bize anlatmasinlar kimin ne olduğunu bilmiyoruzmu gecen bir roldeydi Adam jojo kullanici adinizi atin parayi oraya godnrrcem dedi hakan jojo hesabim yok dedi insanin akliylan alay etmesinler yiyiciyim desinler tm diyelim bizde
Kumparaya atıyo altın alıyo jojoya atsalar mecbur harcayscakYaw gelip kendilerini bize anlatmasinlar kimin ne olduğunu bilmiyoruzmu gecen bir roldeydi Adam jojo kullanici adinizi atin parayi oraya godnrrcem dedi hakan jojo hesabim yok dedi insanin akliylan alay etmesinler yiyiciyim desinler tm diyelim bizde
Adami sal yasin adamdir 🥳Her ay bizim için çalışıyor oysa ki
50 tl mı verdı sana roll ıcın bre utanmaz arlanmaz bre seytanNiye yalan söylimEkli dosyayı görüntüle 938666
Jojo günde 600 tane kod atıyor ve adamin jojo hesabi yok olemi ya forum harbiden kafayı yemiş bak yarın olsun bu adama yine rollerden odul alacak bu adamı bilmelerine rağmen yine odul atacaklarJoJo hesabı olmayan kimse yok. Benim babaannemin bile var . (Dedemin multisi)
acık atsana kuponları , ben oynadıgın macları söyleyeyim sana , east cyber 52.5 alt , emlak konut ilk çeyrek 41.5 üstNiye yalan söylimEkli dosyayı görüntüle 938666
Huseyingazi yamandir bilmiyorlar gardasm 🤣🤣Losers konusu kapanınca insanlar ağzına kadar dolmuş böyle bir olay olsada kafa dağıtsak diye çakı çakmak tarak bıçak pusuda bekliyomuşuz 😆
Olmasa bu dediklerin hepsi boşa gidecekJojo günde 600 tane kod atıyor ve adamin jojo hesabi yok olemi ya forum harbiden kafayı yemiş bak yarın olsun bu adama yine rollerden odul alacak bu adamı bilmelerine rağmen yine odul atacaklar
Elleme iyi gidiyoruz . İçimiz soğusun 🤣Losers konusu kapanınca insanlar ağzına kadar dolmuş böyle bir olay olsada kafa dağıtsak diye çakı çakmak tarak bıçak pusuda bekliyomuşuz 😆