- 24,310
- 17,286
- 113
Millet bahcesine gtsin hee 🤣🤣Taşları belediye parklarından çalabilirsin 🤣
Millet bahcesine gtsin hee 🤣🤣Taşları belediye parklarından çalabilirsin 🤣
Makina :Bizde oda yok direk hortumu biyerimize sokuyoruz 😂 Ankara'da taş bulmakta sıkıntı
O başka birşeydi sanırım olur aramam 😆Taş buldunda şeyini arama dost 🤣
Seni pek tanımıyorum dost ama biraz boş konuşuyorsun gibiroll takip eden adama roll aç diye para mı gönderılır benim dünkü kupondan 5 k gitti ustune bi 2.5 daha attık 18 aldık rolle alakası olmamasına rağmen 7-8 kisiye 500 salladım keyfi sigarasını alan olmuştur veya gidip bir kahve içmişlerdir birde o gönderdigini geri isteyenler var 😁
10 bin mesaja yokmu birşeyler 😂200 mesaj daha atıp başkana trx iletmem lazim 40k mesaj oluyor pauhw
Maksat forum canlansın daha fazla kişi nasiplensin. Herkese atacak senin kadar gücümüz yoktur belki he ;
10 20 30 40 50 bu şekilde gidiyor iste senin 13binmis 20 olması lazim pauah10 bin mesaja yokmu birşeyler 😂
Ama ben 10 binde birşey istemedim ki isteyim mi lan kaç TL veriyo 😆10 20 30 40 50 bu şekilde gidiyor iste seni 13binmis 20 olması lazim pauah
Ben 30k mesaja kadar istemedim birsey paubaAma ben 10 binde birşey istemedim ki isteyim mi lan kaç TL veriyo 😆
Seni esskler kovalasin enes harbi ruyana girerm bak 🤣🤣
adamlar 30 k yı gondersın yarın çarşıda ezeyim bariSeni esskler kovalasin enes harbi ruyana girerm bak 🤣🤣
Afiyet olsun kral
Yarasin gardasim benmm afiyet bal.olsun 🥳adamlar 30 k yı gondersın yarın çarşıda ezeyim bari
Donas ne lan şu amerikalı obezlerin yediği üstü çilekli üstünde yuvarlak şeker olan Alman pastası mı donas diyor herkes neymiş bu donas arkadaş 😂
tepebaşı çok değişti sen en son ne zaman geldın burayaYarasin gardasim benmm afiyet bal.olsun 🥳
Eskisehire ozgu bi döner o hasso 🤣🤣Donas ne lan şu amerikalı obezlerin yediği üstü çilekli üstünde yuvarlak şeker olan Alman pastası mı donas diyor herkes neymiş bu donas arkadaş 😂