Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Hakan170 | Kasa 500 Hedef 3 Adım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

TestoHaylan06

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
20,321
21,962
113
Herşeye ikram diyip ana yemekte geçiren yer değil mi aspava
Yok be kanka isim salmış nam yapmış yıllardır açık olan Aspavalar var emin ol hem ucuz hemde tıka basa doyururlar mezeside sağlam olur ana yemeğide tatlını yer kahveni içer üstüne uzun malboranı ağzına verir gönderirler 😂 klasik pidecilerde bile 3 katı para ödersin YouTubeda abartıldığı gibi değil onlar işsiz aç firmalar sağlam firma reklam yapmıyor zaten benim gittiğim yerler açılıştan kapanışa kadar full çeker hep

makina123

Marka Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
22,239
28,471
113
Yok be kanka isim salmış nam yapmış yıllardır açık olan Aspavalar var emin ol hem ucuz hemde tıka basa doyururlar mezeside sağlam olur ana yemeğide tatlını yer kahveni içer üstüne uzun malboranı ağzına verir gönderirler 😂 klasik pidecilerde bile 3 katı para ödersin YouTubeda abartıldığı gibi değil onlar işsiz aç firmalar sağlam firma reklam yapmıyor zaten benim gittiğim yerler açılıştan kapanışa kadar full çeker hep
marlboro dedin canımız çekti bi winston uzun da ben yakayim yemek gelmeden

karkar92

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
6,391
1,658
113
Direkt elimize verip ağzımıza biz mi alıyoruz yoksa direkt ağzımıza veriyorlar Marlboroyu

TestoHaylan06

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
20,321
21,962
113
Daimon reiste rolling devam ediyor sanıyor ah bi bilse losers geyik peşinde hepimizi sallandırdır biraz gol falan yazında ban yemeyelim 😆

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...