- 4,337
- 1,694
- 113
Oğlum beni hor görmeyin zaten telefon şarj tutmuyor
Keske elın tutmasa ulan rızk dusmanj puahahOğlum beni hor görmeyin zaten telefon şarj tutmuyor
Tövbe de dost seni severim ama beddua yakışmıyorKeske elın tutmasa ulan rızk dusmanj puahah
Adamın foruma kayıt olmuş tarihi bile anormal 26 Mart 2026 ayarlamış herhaldeKeske elın tutmasa ulan rızk dusmanj puahah
Beni seviyon mu la FerdiTövbe de dost seni severim ama beddua yakışmıyor
Bılınen 2 hesabı var bılmedıgımız onlarcaAdamın foruma kayıt olmuş tarihi bile anormal 26 Mart 2026 ayarlamış herhalde
Seni de seviyorum dostumBeni seviyon mu la Ferdi
Allah razı olsunSeni de seviyorum dostum
Çekiliş ondan bilinmedik hesaplara çıkıyor demek şimdi anladımBılınen 2 hesabı var bılmedıgımız onlarca
Bende senı severım bugun soledıklerımı hemen yetıstırene kadarTövbe de dost seni severim ama beddua yakışmıyor
Lafta mı yetiştiriyorsun FerdiBende senı severım bugun soledıklerımı hemen yetıstırene kadar
@Shellac dm baksa atıcam kanıtları 2 hesabı varadam forumun asgari ücretli calısanı 2 vardiya calısıyo
2 hesap sa azmis millet 5 6 hesapla giriyor günah karışma adama😀@Shellac dm baksa atıcam kanıtları 2 hesabı var
Yenı kupon sallaleş gibi maçları oynamısız 1 gol mucize
abd ne alaka laBu abde futbolu kadar ayaksız bir oyun yok lanet gelsin bir gol atamiyorlad