Kral bak severim seni benim ağzımın bozma konuştuğuna dikkat etErhan bunu çarpmış zaten baksana adama tapiyor 🤣
Kral bak severim seni benim ağzımın bozma konuştuğuna dikkat etErhan bunu çarpmış zaten baksana adama tapiyor 🤣
İyi gözün aydın Erhan abine at hemen kazandıkları ni 😀Won ve won puahahah
Ulan benim himmet abimin adamliginin yarışı sende olsa sen ihya olursun biri arkasından kötü adam demez sana da tam tersi hiç iyi demiyorlar adamdan sigara parası aldım 1 k atacam geri ona onun için çabalıyorum boş yapmaBuyuk olasılık hımmet abısınden aldı erhana vermek ıcın gerı vermek ıcın cabalıyo
Sana bır buyuk tavsıyesı verıcem ama kesın dınlkceksın tamamıKral bak severim seni benim ağzımın bozma konuştuğuna dikkat et
Ben seni eskiden severdim taki dolandırıcılara sahip çıkana kadar artık sevmiyorum seni maalesefKral bak severim seni benim ağzımın bozma konuştuğuna dikkat et
Büyük olarak görsem dinlerdimde gormuyom işteSana bır buyuk tavsıyesı verıcem ama kesın dınlkceksın tamamı
Sen bilirsin krslBen seni eskiden severdim taki dolandırıcılara sahip çıkana kadar artık sevmiyorum seni maalesef
Olsın gor gorme sımdı ıyı dınle az once erhanın senın forum hesabına gırdıgını agzından kacırdın sen yokken gırer bırılerınden senın adına para alır sonra aglarsın verme kımseye hesabınıBüyük olarak görsem dinlerdimde gormuyom işte
İşte sen busun Erhan benim hesabımdan girmişse olmuş anam mezarında yatmasin terbiyesiz iftiraciOlsın gor gorme sımdı ıyı dınle az once erhanın senın forum hesabına gırdıgını agzından kacırdın sen yokken gırer bırılerınden senın adına para alır sonra aglarsın verme kımseye hesabını
Metin ne anlatıyon olum sen degısıkmısın hayırdır aq ismimizi ne geçiriyorsun kardeşim senBuyuk olasılık hımmet abısınden aldı erhana vermek ıcın gerı vermek ıcın cabalıyo
Iftıra mı sen dedın gırınce haber verırım ahahahahİşte sen busun Erhan benim hesabımdan girmişse olmuş anam mezarında yatmasin terbiyesiz iftiraci
Ula şaka yaptım dne adamsın sen yavIftıra mı sen dedın gırınce haber verırım ahahahah
Olumsız bsey demedım oku ole yaz reıs adam senı saldır dıye csgırmıs bellıkıMetin ne anlatıyon olum sen degısıkmısın hayırdır aq ismimizi ne geçiriyorsun kardeşim sen
Nıye ıftıra dedın ozamanUla şaka yaptım dne adamsın sen yav
Ulan öyle itham ettin beni kirikNıye ıftıra dedın ozaman
Senın yazdıgın seyı soledım nerde ıftıra 😀Ulan öyle itham ettin beni kirik
Metin amacını şöyle kurtulakSenın yazdıgın seyı soledım nerde ıftıra 😀
Erhan hesaba gırıyor benım dedın ıftıra mı attımMetin amacını şöyle kurtulak