- 22,607
- 28,223
- 113
Ne yapak yemiş gibi yapıyoruz bizde 😅Ne kumarı awq sen bari yeme yemi 😁😁😁 ispanya iy 1,5 üst bol şans gelirse 9,5 dağıtıcam kanka yazarım bol şanslar 😂😂😂😂
Ne yapak yemiş gibi yapıyoruz bizde 😅Ne kumarı awq sen bari yeme yemi 😁😁😁 ispanya iy 1,5 üst bol şans gelirse 9,5 dağıtıcam kanka yazarım bol şanslar 😂😂😂😂
Sulo da mı taktı sanaDedim himmete buna guvenmiyek diye gitti güvendi
Kimse alınmayacak , gönül koymayacak millet diyor ki sana ne diye durduk yere şans parası roll parası atıyorlar demekki bir sebebi var bro kendisi bilir her kişi kalbinin ekmüüüüünü yer 💺Ne yapak yemiş gibi yapıyoruz bizde 😅
Selam canımCanım kardeşim olmaya layık vefalı biri varsa buyursun dm atsın
Biz dolandırsaydık keşke yabancıya gitmeseydi geri verirdik geçte olsa AjjajahaSulo da mı taktı sana
ben sen o3 kişiyee roll açacağız sonra devam edecegız kimler katıldı takip edemedim var mı 3 kişi yazacak
Ben acarn dost uygunsa3 kişiyee roll açacağız sonra devam edecegız kimler katıldı takip edemedim var mı 3 kişi yazacak
Ben ben ben3 kişiyee roll açacağız sonra devam edecegız kimler katıldı takip edemedim var mı 3 kişi yazacak
Sec usta3 kişiyee roll açacağız sonra devam edecegız kimler katıldı takip edemedim var mı 3 kişi yazacak
Yazayım usta3 kişiyee roll açacağız sonra devam edecegız kimler katıldı takip edemedim var mı 3 kişi yazacak
En iyisi senin seçmen dost3 kişiyee roll açacağız sonra devam edecegız kimler katıldı takip edemedim var mı 3 kişi yazacak
Bu dolandirilmalara doyamıyor yavBiz dolandırsaydık keşke yabancıya gitmeseydi geri verirdik geçte olsa Ajjajaha
Neyini alınayım kanka. Vefa Kadir kıymet bilen adama can kurban ne diyeyim. Ha söz konusu benim dağıtım yapıp yapmamamsa; bana dağıtımıyorsun diyen adamın anlını karışlarım.Kimse alınmayacak , gönül koymayacak millet diyor ki sana ne diye durduk yere şans parası roll parası atıyorlar demekki bir sebebi var bro kendisi bilir her kişi kalbinin ekmüüüüünü yer 💺
Aleyküm selam ağamSelam canım
Talibim izinin varsa3 kişiyee roll açacağız sonra devam edecegız kimler katıldı takip edemedim var mı 3 kişi yazacak
Yok abiSulo da mı taktı sana
Sana dağıtmıyorsun kesinlikle demem , sadece yanlış bir kaç kişi seçtiğin için şaşırdım yoksa banane awq severim seni , bana dağıtmıyorsun diyenin yine alnını değil başka bir şeyini KARIŞLAMAK lazım diye düşünüyorum 😂😂Neyini alınayım kanka. Vefa Kadir kıymet bilen adama can kurban ne diyeyim. Ha söz konusu benim dağıtım yapıp yapmamamsa; bana dağıtımıyorsun diyen adamın anlını karışlarım.
Sen kendin seç kanka en doğrusu3 kişiyee roll açacağız sonra devam edecegız kimler katıldı takip edemedim var mı 3 kişi yazacak