Takip ettim iznin varsa biri ben olayım3 kişiyee roll açacağız sonra devam edecegız kimler katıldı takip edemedim var mı 3 kişi yazacak
Takip ettim iznin varsa biri ben olayım3 kişiyee roll açacağız sonra devam edecegız kimler katıldı takip edemedim var mı 3 kişi yazacak
Varım3 kişiyee roll açacağız sonra devam edecegız kimler katıldı takip edemedim var mı 3 kişi yazacak
Liste atardımda DM in açık değil usta 6 kişi saydım3 kişiyee roll açacağız sonra devam edecegız kimler katıldı takip edemedim var mı 3 kişi yazacak
İznin olirsa biri ben olabilirim @Hamzaxaslan3 kişiyee roll açacağız sonra devam edecegız kimler katıldı takip edemedim var mı 3 kişi yazacak
Kim kim vardıkListe atardımda DM in açık değil usta 6 kişi saydım
Sen hariç herkes.Kim kim vardık
kime takmışım bilader bu zamana kadar salak salak yorumlar yapma kendini forumun bir boku sanma gotun cok kalkti seninSulo da mı taktı sana
Bol şans dostumkazanca göre dağıtım yaparım bol şanslar
Konu açılmadan önceden beri takipteydik3 kişiyee roll açacağız sonra devam edecegız kimler katıldı takip edemedim var mı 3 kişi yazacak
Kanka valla bilmiyorum orasını içlerinde desteğini gördüğüm adamda var hiç desteği görmediğim adamda oldu sırf konuda takip etti diye. Onun hesabını kitabını yapamayacak kadar yorgunum. Ha o gün 18k dan bana kalan para 3k var hesabını sen yapSana dağıtmıyorsun kesinlikle demem , sadece yanlış bir kaç kişi seçtiğin için şaşırdım yoksa banane awq severim seni , bana dağıtmıyorsun diyenin yine alnını değil başka bir şeyini KARIŞLAMAK lazım diye düşünüyorum 😂😂
Gel indir maçan yiyorsakime takmışım bilader bu zamana kadar salak salak yorumlar yapma kendini forumun bir boku sanma gotun cok kalkti senin
salak saçma yorumlar yapma kimseyi tanimadanGel indir maçan yiyorsa
Özele gel birKanka valla bilmiyorum orasını içlerinde desteğini gördüğüm adamda var hiç desteği görmediğim adamda oldu sırf konuda takip etti diye. Onun hesabını kitabını yapamayacak kadar yorgunum. Ha o gün 18k dan bana kalan para 3k var hesabını sen yap
Ne oldu ne laf ediyon sulokime takmışım bilader bu zamana kadar salak salak yorumlar yapma kendini forumun bir boku sanma gotun cok kalkti senin
Hadi yol al sen ufaktansalak saçma yorumlar yapma kimseyi tanimadan
Ben sen o biz siz onlar loo 😂3 kişiyee roll açacağız sonra devam edecegız kimler katıldı takip edemedim var mı 3 kişi yazacak