- 27,016
- 12,900
- 113
şimdi gsye ilk yarı basacaz gelirse freebeti beklıyecegız yatarsa yine freebeti bekleyeceğiz max 5.000 çektiriyor diye yanlışlıkla 10k yaparız 5 çektirir
Min 500 olmasa havale yatırılacak site değil slotlar leş zaten freebette bozduşimdi gsye ilk yarı basacaz gelirse freebeti beklıyecegız yatarsa yine freebeti bekleyeceğiz max 5.000 çektiriyor diye yanlışlıkla 10k yaparız 5 çektirir
Gs ilk çeyrek üst girşimdi gsye ilk yarı basacaz gelirse freebeti beklıyecegız yatarsa yine freebeti bekleyeceğiz max 5.000 çektiriyor diye yanlışlıkla 10k yaparız 5 çektirir
gsde ilk 5 ten 2 si oynamayacak maç başı güven vermiyorGs ilk çeyrek üst gir
2ç skora göre skor çıkabilir
Yarı mı basacaksıngsde ilk 5 ten 2 si oynamayacak maç başı güven vermiyor
Bol şans diğeri gibi rahat gelse çok iyi olureroktan 50 sayı beklıyorum Ekli dosyayı görüntüle 949724
Bol şanslareroktan 50 sayı beklıyorum Ekli dosyayı görüntüle 949724
Savunma sertliği sonradan olmaz inşgsde ilk 5 ten 2 si oynamayacak maç başı güven vermiyor
Bol şanslar dostt aldığın gibi gelsin 🧿🙏eroktan 50 sayı beklıyorum Ekli dosyayı görüntüle 949724
Bol sans Hamza@Beşiktaş teşekkürler jokerbete attık 500 freebet aldık biraz uzun sürebilir çokta takip etmenize gerek tok aranızdan bir kaç kişiyi görürüm (konu açanlardan)
Senin roll çıkmıyor aktiflikte sayı azalıyor 🤣galatasaray’ın kalecisi baskı yokken topu gittim rakibe artı boş kaleye gol yediler şaka gibi
Basket zora girdifutbol 1-1 oldu 2 yi atmamız lazım
Bari freebet gelsinBasket zora girdi