- 5,721
- 1,599
- 113
3 asiste kaldı 😂 kenara geldi
La git oynasama sen kim oynamıyor işte git oynaBragantino maçı dk 60 olmadan ikinci gol GELECEK çok rahat üst olacak nolur oynayın yahu
@Shellac @Daimon el atar mısınız arkadaşaABİLER NOLUR YALVARIRIM ORAN HARİKA OYNAYIN ŞUNA YA BÜTÇENİZ KADAR
Ekli dosyayı görüntüle 980634
4 te kaldı3 asiste kaldı 😂 kenara geldi
Kötü birşey yapmıyorumki tahminimi söylüyorum kazanın istiyorum ve gelecek görün bak
Tamam söyledin bitti konuyı kirletmeKötü birşey yapmıyorumki tahminimi söylüyorum kazanın istiyorum ve gelecek görün bak
kardeşim tamam uzatma konunun içine etmeKötü birşey yapmıyorumki tahminimi söylüyorum kazanın istiyorum ve gelecek görün bak
Aa girmiş oyuna 1 dk için vay be4 te kaldı
Colombus güle oynaya çevircekte 2/1 şikesi mi acabacolumbus kalem çizgisinden kaçırdı eşşekler
o maç 3.5 üst bile olur iki takıma baktım hep 2. skor bulmuşlarColombus güle oynaya çevircekte 2/1 şikesi mi acaba
tamam oynadım ben daha fazla yalvarma burda 1k attım gelmezse görüşürüzKötü birşey yapmıyorumki tahminimi söylüyorum kazanın istiyorum ve gelecek görün bak
Ben şikayette bulundum bileKral bak sen o bahsettiğim çocuksun seni hatırladım ben bildireceğim seni böyle devam edersen
İki el atın anca kendine gelir
Zatencşuan hala nerdeyse colo favori 2.87 ye 2.10 oranlar 2 tane var da bazen kitleniyor köpekler bu frebet olmadı can sağlığıo maç 3.5 üst bile olur iki takıma baktım hep 2. skor bulmuşlar
geçen sene gene geldi böyle bi dm attı bana üst üste en son sövdüm sayfayı bi yeniledim foruma erişiminiz engellendi yazıyor delirdimBen şikayette bulundum bile
Bende de 2ktamam oynadım ben daha fazla yalvarma burda 1k attım gelmezse görüşürüz
maç tutarsa hata kaza işte o zaman yandın evini bulur gelir butamam oynadım ben daha fazla yalvarma burda 1k attım gelmezse görüşürüz
Adminler gereğini yapsın yoksa sitenin ağırlığı kalmadı eleman oynayın diye yalvarıyor amkgeçen sene gene geldi böyle bi dm attı bana üst üste en son sövdüm sayfayı bi yeniledim foruma erişiminiz engellendi yazıyor delirdim