zevkli maç izlemenizi tavsiue ederimkesin bas ev 2 tane net kaçıurdı 5 dakkada
zevkli maç izlemenizi tavsiue ederimkesin bas ev 2 tane net kaçıurdı 5 dakkada
Gelmesse elemana şundan çekcezgelirse 1 kişiye roll açtırırız gelmezse o adamı bulun banaEkli dosyayı görüntüle 980640

roll benim hakkım ben dedim gir diyegelirse 1 kişiye roll açtırırız gelmezse o adamı bulun banaEkli dosyayı görüntüle 980640
bol şans kankagelirse 1 kişiye roll açtırırız gelmezse o adamı bulun banaEkli dosyayı görüntüle 980640
Beezilya da zevkli maç mı paralel evrendeyiz 😂zevkli maç izlemenizi tavsiue ederim
sen zaten kazanıyon ya arka tarafta bu maç gelirse şeninde birisine roll açtırman lazım sinerji sana da geliyoroll benim hakkım ben dedim gir diye![]()
bol sansgelirse 1 kişiye roll açtırırız gelmezse o adamı bulun banaEkli dosyayı görüntüle 980640
bugün 4 kere roll açtım zaten yada 3 keresen zaten kazanıyon ya arka tarafta bu maç gelirse şeninde birisine roll açtırman lazım sinerji sana da geliyo
maci ben dedim la multi giripsen zaten kazanıyon ya arka tarafta bu maç gelirse şeninde birisine roll açtırman lazım sinerji sana da geliyo
Operatörlere bildirin bu adamın multisi var puhahahamaci ben dedim la multi girip
ihtiyar birazdan bildirirler seni şimdi 😅maci ben dedim la multi girip
yok deve😂😂ihtiyar birazdan bildirirler seni şimdi 😅
Knk shellac Mu harfini duyunca ban atıyo dkdkdkdksyok deve😂😂
operatör ne kanka shellac kepçe sürüyo algısı yarattı bendeOperatörlere bildirin bu adamın multisi var puhahaha
uyandirma🤣🤣Knk shellac Mu harfini duyunca ban atıyo dkdkdkdks
Muhabbeti bilmiyon knkoperatör ne kanka shellac kepçe sürüyo algısı yarattı bende