- 9,263
- 7,679
- 113
hayirli olsunEyw wemby ilk çeyrek Allah'tan 10 atar dedik saçma orandi adam dedi alak diye yoksa tirt
hayirli olsunEyw wemby ilk çeyrek Allah'tan 10 atar dedik saçma orandi adam dedi alak diye yoksa tirt
Sagolhayirli olsun
Bra 0-3 bitmiş elemanın itivarı bitti bizim gözdedoymadın mı roll esıranı sav biraz
![]()
ortada para yok ama🤣🤣Kupon tutan tuana 2 den beri öksüz kaldık bu hayratta awk
roll açmam zaten ya roll açınca gelecek kupon gelmiyor benimdoymadın mı roll esıranı sav biraz
![]()
Bende tam tersi knk kasa vurmaya yemiyo bazen roll olumca daha rahat vuruyomroll açmam zaten ya roll açınca gelecek kupon gelmiyor benim
olan benim 1k ya olduBra 0-3 bitmiş elemanın itivarı bitti bizim gözde
Pen kaçtı denemdi en szından sağlık olsjnolan benim 1k ya oldusağlık olsun miami den aldık
gecmis olsunolan benim 1k ya oldusağlık olsun miami den aldık
Knk roller döndü sen yokken fkfkfkdkdçekim yaptım la onu bekliyom
bana verirse şu freebet olayını deniycem bakalım. gelirse tüm kazanç dağıtım olacak şekilderoll açmam zaten ya roll açınca gelecek kupon gelmiyor benim
insallah sana verir dost ben gırgırındayımbana verirse şu freebet olayını deniycem bakalım. gelirse tüm kazanç dağıtım olacak şekilde
ama benim bildiğim joker gece 03-08 arası ödeme yapmıyorbana verirse şu freebet olayını deniycem bakalım. gelirse tüm kazanç dağıtım olacak şekilde
Kanka sav bizi miamiden aldın 😂bana verirse şu freebet olayını deniycem bakalım. gelirse tüm kazanç dağıtım olacak şekilde
alla alla pavyonda ezmeye mi gidiyorlar parayıama benim bildiğim joker gece 03-08 arası ödeme yapmıyor
Gördüğün gibi bi ben takip ettim akıncımGooooool 1-1