Samsung galaksi a36 6 ram 256gb al yni aldim cok guzel tlfn knka 20k flnMerhabalar arkadaşlar ,gece gece uyuyamayanlara selam olsun. Uzun zamandır telefon almak istiyordum nasip olmadı maddi durumdan dolayı, şuan maddi durumum iyi denilebilecek seviyede. İki telefon arasında kaldım biri Yurt içi Düz iPhone 17 diğer Yurt dışı 17 pro Max, yd alan arkadaşlarım genelde memmun ama e sim olayları vs vs oluyor ve 2. el piyasası berbat aynı zaman da da 130 k telefon 65 falan denk geliyor. Yurt içi 17 78.000₺ ama 2. El piyasası bile sıfıra yakın ve iyi paraya gidiyor üst model çıkınca üzerine 20-30bin koymak yeterli oluyor , aynısını yd için söyleyemiyorum. Sizin düşünceleriniz nedir?
ahh dostum boşuna ıphone almıyor satarken karlı kumarda hırs yapıp bişeyler kaybederse bu senin dediğin a36 yı alır kalanı ile kumar oynamaya devam eder😉Samsung galaksi a36 6 ram 256gb al yni aldim cok guzel tlfn knka 20k fln
Açık dost bendeBeyler jojo çekim ekranı sizde de kapalı mı
15t pro al geçMerhabalar arkadaşlar ,gece gece uyuyamayanlara selam olsun. Uzun zamandır telefon almak istiyordum nasip olmadı maddi durumdan dolayı, şuan maddi durumum iyi denilebilecek seviyede. İki telefon arasında kaldım biri Yurt içi Düz iPhone 17 diğer Yurt dışı 17 pro Max, yd alan arkadaşlarım genelde memmun ama e sim olayları vs vs oluyor ve 2. el piyasası berbat aynı zaman da da 130 k telefon 65 falan denk geliyor. Yurt içi 17 78.000₺ ama 2. El piyasası bile sıfıra yakın ve iyi paraya gidiyor üst model çıkınca üzerine 20-30bin koymak yeterli oluyor , aynısını yd için söyleyemiyorum. Sizin düşünceleriniz nedir?
Hmm dost bayramda bi öpüldüm stakeye tam 100k kredi çektim nsl odicez bilmiyorum bankalarda vermiyor hapı yuttum dost ise geldik sbh kara kara düşünüyorum 3taksit kredi aylık 50k maas 35k nsl olcak bilmiyorum ayin birinde odeme varahh dostum boşuna ıphone almıyor satarken karlı kumarda hırs yapıp bişeyler kaybederse bu senin dediğin a36 yı alır kalanı ile kumar oynamaya devam eder😉
Bende 15 t var Xiaomi şarjı 100 den 80 90 a çabuk iniyor memnun değilim15t pro al geç
Hızlı sarj desteği iyi diye biliyorum sarj etmek uzun sürmezkiBende 15 t var Xiaomi şarjı 100 den 80 90 a çabuk iniyor memnun değilim
Olsun kanki niye yüzden 90'a çabuk düşsün ya da 80'e samsung'lar düşmüyorHızlı sarj desteği iyi diye biliyorum sarj etmek uzun sürmezki
S22 kullanıyorum 3 senedir ilk aldığım zamanlarda da çabuk bitiyordu şimdide bitiyorOlsun kanki niye yüzden 90'a çabuk düşsün ya da 80'e samsung'lar düşmüyor
Senelerdir iOS kullanan birisi olarak söylüyorum iOS alma reisMerhabalar arkadaşlar ,gece gece uyuyamayanlara selam olsun. Uzun zamandır telefon almak istiyordum nasip olmadı maddi durumdan dolayı, şuan maddi durumum iyi denilebilecek seviyede. İki telefon arasında kaldım biri Yurt içi Düz iPhone 17 diğer Yurt dışı 17 pro Max, yd alan arkadaşlarım genelde memmun ama e sim olayları vs vs oluyor ve 2. el piyasası berbat aynı zaman da da 130 k telefon 65 falan denk geliyor. Yurt içi 17 78.000₺ ama 2. El piyasası bile sıfıra yakın ve iyi paraya gidiyor üst model çıkınca üzerine 20-30bin koymak yeterli oluyor , aynısını yd için söyleyemiyorum. Sizin düşünceleriniz nedir?