Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Hangi Telefon Daha İyi

Cihat5234

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,218
1,917
113
Merhabalar arkadaşlar ,gece gece uyuyamayanlara selam olsun. Uzun zamandır telefon almak istiyordum nasip olmadı maddi durumdan dolayı, şuan maddi durumum iyi denilebilecek seviyede. İki telefon arasında kaldım biri Yurt içi Düz iPhone 17 diğer Yurt dışı 17 pro Max, yd alan arkadaşlarım genelde memmun ama e sim olayları vs vs oluyor ve 2. el piyasası berbat aynı zaman da da 130 k telefon 65 falan denk geliyor. Yurt içi 17 78.000₺ ama 2. El piyasası bile sıfıra yakın ve iyi paraya gidiyor üst model çıkınca üzerine 20-30bin koymak yeterli oluyor , aynısını yd için söyleyemiyorum. Sizin düşünceleriniz nedir?
Samsung galaksi a36 6 ram 256gb al yni aldim cok guzel tlfn knka 20k fln

Musto9

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,659
926
113
Samsung galaksi a36 6 ram 256gb al yni aldim cok guzel tlfn knka 20k fln
ahh dostum boşuna ıphone almıyor satarken karlı kumarda hırs yapıp bişeyler kaybederse bu senin dediğin a36 yı alır kalanı ile kumar oynamaya devam eder😉

Muhammets10

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
17,854
3,260
113
Beyler jojo çekim ekranı sizde de kapalı mı

Passion90

Düşman arıyorsan, aynaya bak.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
34,561
23,368
113
Allah başka dert vermesin dost

sweldook

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,255
2,290
113
Merhabalar arkadaşlar ,gece gece uyuyamayanlara selam olsun. Uzun zamandır telefon almak istiyordum nasip olmadı maddi durumdan dolayı, şuan maddi durumum iyi denilebilecek seviyede. İki telefon arasında kaldım biri Yurt içi Düz iPhone 17 diğer Yurt dışı 17 pro Max, yd alan arkadaşlarım genelde memmun ama e sim olayları vs vs oluyor ve 2. el piyasası berbat aynı zaman da da 130 k telefon 65 falan denk geliyor. Yurt içi 17 78.000₺ ama 2. El piyasası bile sıfıra yakın ve iyi paraya gidiyor üst model çıkınca üzerine 20-30bin koymak yeterli oluyor , aynısını yd için söyleyemiyorum. Sizin düşünceleriniz nedir?
15t pro al geç

Proletarya

Güçlü kaşarlar (💃) mutlu yaşarlar..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
14,100
8,897
113
poco f8 ultra y.d 38.000 tl kullaniyorum çok memnunum.
öncedende xiomi 15 ultra yd 45000 tl o daha efsaneydi kumar yuzunden onu satmistim.

ikisinide tavsiye ederim android kullanicilarina iphone kullananlara ibretle bakiyorum kendilerine lafda söyletmiyorlar onlara sorsan kaliteliler biz android kullananlar kalitesiziz :) iphone 1 kamera ekliyor basiyor fiyatı :) enayi diyorum susuyorum iphone kullananlara.

serhatcan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
17,102
8,297
113
Samsung galaxy j7 der geçerim 5 senedir kullanırım resmen telefonun içinden geçtim şuan ne donma ne kasma var maliyetide ucuz

Cihat5234

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,218
1,917
113
ahh dostum boşuna ıphone almıyor satarken karlı kumarda hırs yapıp bişeyler kaybederse bu senin dediğin a36 yı alır kalanı ile kumar oynamaya devam eder😉
Hmm dost bayramda bi öpüldüm stakeye tam 100k kredi çektim nsl odicez bilmiyorum bankalarda vermiyor hapı yuttum dost ise geldik sbh kara kara düşünüyorum 3taksit kredi aylık 50k maas 35k nsl olcak bilmiyorum ayin birinde odeme var

Safa1907

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
604
491
63
Telefoncu olarak söylüyorum. Samsungun s25 fe si var. İphone 16 pro maxa kadar olan tüm iphonelardan daha iyi. 35k civarı şuan . Telefon düşünnen arkadaşların bilgisi olsun. Boşa 60 70 k vermeyin

klnc21

Coutinho
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
239
109
43
Senelerdir iOS kullanan birisi olarak söylüyorum iOS alma reis

Emsek1903

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,850
1,434
113
1 hafta sonra satarsın en pahalisi hangisiyse onu al