- 1,651
- 1,342
- 113
Bu siteye üye olmayan varmı
Yaptık 5 k bakalım ne diyecek muhtemelen ıp diyecek o yüzden yatirimsiz bonuslardan nefret ediyorumselanlar yeni Hasbetin deneme bonusundan çektim 1000 TL Veriyor 4000 Yap 1000 Çek Bu Alt yapının Diğer Sitelerini bilen vArsa Yaza bilirmi
Yaptık 5 k bakalım ne diyecek muhtemelen ıp diyecek o yüzden yatirimsiz bonuslardan nefret ediyorum
Nası alıozHasbetin Denemesini Çoğu kişi almıştır ama almayanlar İçin Link https://hasbet605.com/
Ordan mı alınıyor kanka bot mu varTG yüzünden alamadım bonusu
tg den alican kralBonus talepte yok
Tg destek mitg den alican kral
Ben mighty Kong oynadım 25 betten başka bir oyuna girmedimHangi oyunda yaptınız söylermisiniz
Öderse Parlament ısmarla artık battık kuşumAldık 4 k yaptık çekim verdik mail geldi gönderdiğiniz belgeler onaylanmıştır diye halbuki belge gondermedim bakiye düzenlendi çekim işlem aşamasında diyor ama umudum yok bakalım ne olacak
Yok bot var oradan alacaksın linkini vermişler konu baslarindaTg destek mi
Yuh bende sen ismarlarsin diye sevindimÖderse Parlament ısmarla artık battık kuşum![]()
bot link atarmısın hacıYok bot var oradan alacaksın linkini vermişler konu baslarinda
Ödemez gibi duruyor ama bir kaç kişi kullanıyorum siteyi demiş bekleyip göreceğizÖderse Parlament ısmarla artık battık kuşum![]()