Var hwr halde kankam bilgim yok canluya sor ginedeSpor alanında varmı
Var hwr halde kankam bilgim yok canluya sor ginedeSpor alanında varmı
Canluya bağlan telegram bot adresi veriyor ordan talep ediyorsunuzBonus talepte yok
Tebrikler dostBekliyoruz
Tg bot adresi atılmıyor mu burayaCanluya bağlan telegram bot adresi veriyor ordan talep ediyorsunuz
Hahahapara geldı ama sacma bır tutar geldı 550 tl taksıt taksıtmı atacaklar acaba![]()
Atayım bekleTg bot adresi atılmıyor mu buraya
Hasbot https://t.me/hasbetbot_botTg bot adresi atılmıyor mu buraya
Serli gir silicem yorumu yasaj normalde tg link atmakTg bot adresi atılmıyor mu buraya
Ben Dog House Megaways dan aldım Ekrana ful Kara Köpek Geldi Farmda 20 TL ye 7000 verdl daha bonusu aldım 3 . Spinimdi hemen çektim,😀Aga hangi oyun açık
Tek kat çevrim ister iptal eder geri kalan 940 tlyi oynaman içinBen Dog House Megaways dan aldım Ekrana ful Kara Köpek Geldi Farmda 20 TL ye 7000 verdl daha bonusu aldım 3 . Spinimdi hemen çektim,😀
Kanka hemen çıktım dediğim çevrimi yapıp çıktım çekim verdim gönderildiTek kat çevrim ister iptal eder geri kalan 940 tlyi oynaman için
BENDE ŞİMDİ CEKİM VERDİMKanka hemen çıktım dediğim çevrimi yapıp çıktım çekim verdim gönderildi
Bana 500 TL yolladılar aw dedim eksik gelmiş dedi öyle bir şey söz konusu değil hesap harketi attm desteği kapattı direkKanka hemen çıktım dediğim çevrimi yapıp çıktım çekim verdim gönderildi
Ben aldim 4binde yaptim çekimi verdim ip dedi odemedi sahtekar siteselanlar yeni Hasbetin deneme bonusundan çektim 1000 TL Veriyor 4000 Yap 1000 Çek Bu Alt yapının Diğer Sitelerini bilen vArsa Yaza bilirmi
Olma üye bakiye sifirliyor ip diye çevrim bitti odemediE iyi bonusmus bende denicem simdi canlı destekten alicaz dimi bonusu hangi oyunu oynadın bide dost
Valla bilmiyorum dost ben dun çekim yaptimOlma üye bakiye sifirliyor ip diye çevrim bitti odemedi