- 3,324
- 1,424
- 113
3.1
Benimkinde otomatik iban çıkıyo klon ya da bilmemne inşaat 10k limit ama 250 atıyorum 250 geçiyo sorun olmadı. Neyse ama biraz beklemekte fayda var bence düzeltirler bugün yarınO canlı destek İban veriyor yatırıyon falan %100 ceza yeme garantili
Çıkmıyordur artık dün sabah her sitede çıkıyordu o ama akşam bittiBenimkinde otomatik iban çıkıyo klon ya da bilmemne inşaat 10k limit ama 250 atıyorum 250 geçiyo sorun olmadı. Neyse ama biraz beklemekte fayda var bence düzeltirler bugün yarın
Etiketleyelim kankaBol şans sponsoru etiketle açmadın demesin sonra kanka
Aaa uyarı verdi şimdi sohobet. Belirtilen tutarın altında yatırmayın diye. Bakayım metrobete bi deÇıkmıyordur artık dün sabah her sitede çıkıyordu o ama akşam bitti
Yok kanka yok bulamazsın. Kripto artıkAaa uyarı verdi şimdi sohobet. Belirtilen tutarın altında yatırmayın diye. Bakayım metrobete bi de
Olmaz %100 ceza yeme garantiliMetro hesap veriyo 500e ama şahıs hesabı
Tüpçü kazandı sonundaWon be won yasal won
Ben yine havale ile devam ederim. Trust wallet a her çekimde 100 lira bayılamamYok kanka yok bulamazsın. Kripto artık
Yasaldan devam artıkOlmaz %100 ceza yeme garantili
Yok ya global borsalara o kadar kesmiyorBen yine havale ile devam ederim. Trust wallet a her çekimde 100 lira bayılamam