- 90,563
- 100,110
- 113
Yakın zamanda tüpçü kazı kazandan kazanç sağlayıp paylaşanlar olacak bunları görcez
Trust walletta 600 vardı setradan çekmiştim. Binancr a atarken 30 40 lira kesiyor ve onu paradan kesmiyor ayrıca hesabında olması gerek. Atacan oraya 1k duracak ordaYok ya global borsalara o kadar kesmiyor
kazı Kazan nedir eniştemYakın zamanda tüpçü kazı kazandan kazanç sağlayıp paylaşanlar olacak bunları görcez
Ben Binance kullanmıyorum başka global borsa kullanıyorum para kesme olayı yok. Ordan paribuya ordan bankayaBinance dan atıp çeksek de sıkıntı. Trust walleta çekmek bişe değil de ordan cüzdana çekerken para kesiyo
Soğuk cüzdan kullanmıyo musun parayı kesen soğuk cüzdan binance değilBen Binance kullanmıyorum başka global borsa kullanıyorum para kesme olayı yok. Ordan paribuya ordan bankaya
Parayı borsaya çektirmiyor ki çoğu site. Soğuk cüzdan istiyorBen Binance kullanmıyorum başka global borsa kullanıyorum para kesme olayı yok. Ordan paribuya ordan bankaya
Bilmiyor musun cidden bozuk parayla kazıyorsun ya kartları 3 tane aynı olunca ikramiye veriyor onun slot gibi olanı var yasal sitelerdekazı Kazan nedir eniştem
Hayır soğuk cüzdan var ama kullanmıyorum direk globale çekiyorumSoğuk cüzdan kullanmıyo musun parayı kesen soğuk cüzdan binance değil
Öyle tamam. Mesela setrabet direkt atmıyo. İptal oluyo işlem. İlla da soğuk cüzdan istiyo. Bulursam soğuk cüzdan şartı koymayan ben de kullanırımHayır soğuk cüzdan var ama kullanmıyorum direk globale çekiyorum
Orana bak allah kahır eylesin @keltüpçü
Uyu ölecen buradaSon sn 3lük kurtardı baremi. 36 lazım son per
Öyle deme bugünlerimize şükür 1.63 iyidir talep artınca şimdi dibe çekerler yineOrana bak allah kahır eylesin @keltüpçü
En üst baremdir bu. 1.54 normalde açıyoÖyle deme bugünlerimize şükür 1.63 iyidir talep artınca şimdi dibe çekerler yine
Uyuyodum zaten la gün boyuUyu ölecen burada
Baremleride yüksek şerefsiz adamın. Alt oynayanlar hücum etsin nesineyeÖyle deme bugünlerimize şükür 1.63 iyidir talep artınca şimdi dibe çekerler yine