Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Hastane Hakkında

ayberk1029

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,062
985
113
Selamın aleyküm arkadaşlar 4 aydir sigortam yok hastaneye gitsem muayene ücreti tahlil ücreti falan aliyolar mi acaba bilen varmı yardim
seni aydınlatayım dostum. bir iş yerinde. ayrılıp sigortan ve genel sağlık sigortan kesildikten sonra sen mağdur olma diye devlet 6 ay senin sağlık sigortanı ödüyor. yani şuanda bir devlet hastanesine gidersen sağlık sigortan aktif görünür. ama 6 ay devlet senin adına ödediği için devlete borçlu gözükeceksin. e devlette vergi borçları içinde görebilirsin. geçmiş olsun.

Kayla1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
688
218
43
seni aydınlatayım dostum. bir iş yerinde. ayrılıp sigortan ve genel sağlık sigortan kesildikten sonra sen mağdur olma diye devlet 6 ay senin sağlık sigortanı ödüyor. yani şuanda bir devlet hastanesine gidersen sağlık sigortan aktif görünür. ama 6 ay devlet senin adına ödediği için devlete borçlu gözükeceksin. e devlette vergi borçları içinde görebilirsin. geçmiş olsun.
Teşekkürler internetten baktım da 3 ay diyor ondan sordum

Penaltı

Ankarali
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
26,831
28,522
113
Benimde yok emar tomografi çektirdim kan tahlil derken 5k çıktı cepten her giriş kaydı 400 TL