- 109,967
- 62,077
- 113
Sana ne lazim ameliyatmi istiyosun kardesAcilden muayene ediyoar sadece ama galiba
Sana ne lazim ameliyatmi istiyosun kardesAcilden muayene ediyoar sadece ama galiba
seni aydınlatayım dostum. bir iş yerinde. ayrılıp sigortan ve genel sağlık sigortan kesildikten sonra sen mağdur olma diye devlet 6 ay senin sağlık sigortanı ödüyor. yani şuanda bir devlet hastanesine gidersen sağlık sigortan aktif görünür. ama 6 ay devlet senin adına ödediği için devlete borçlu gözükeceksin. e devlette vergi borçları içinde görebilirsin. geçmiş olsun.Selamın aleyküm arkadaşlar 4 aydir sigortam yok hastaneye gitsem muayene ücreti tahlil ücreti falan aliyolar mi acaba bilen varmı yardim
Hayir acil tedavi ihtiyacin varsa bakilmak zorunda ben yaptim merak etme paran yok diye ihmal etme rahatsızlığınıAcilden muayene ediyoar sadece ama galiba
Onlardan ücret alınmıyor bildiğim sadece muayene için ödüyor sunPeki tahlil yaptırmış miydiniz
Hayır kan testi falan yaptırmam gerekSana ne lazim ameliyatmi istiyosun kardes
Hemen almiyorlar istedigin zaman odersinSelamın aleyküm arkadaşlar 4 aydir sigortam yok hastaneye gitsem muayene ücreti tahlil ücreti falan aliyolar mi acaba bilen varmı yardim
milattan önce miValla arkadaş 20,25 tl bisey diyordu
Bn 1 ara 1 sene issizdim gittim para falan alinmadiHayır kan testi falan yaptırmam gerek
Aq adam acilin. Kapısında ölüyormu sigortası parası yoksa nasıl alıyorlarordada alıyorlar girişin oluyor sonucta
Teşekkürler internetten baktım da 3 ay diyor ondan sordumseni aydınlatayım dostum. bir iş yerinde. ayrılıp sigortan ve genel sağlık sigortan kesildikten sonra sen mağdur olma diye devlet 6 ay senin sağlık sigortanı ödüyor. yani şuanda bir devlet hastanesine gidersen sağlık sigortan aktif görünür. ama 6 ay devlet senin adına ödediği için devlete borçlu gözükeceksin. e devlette vergi borçları içinde görebilirsin. geçmiş olsun.
Diş veya agızla ilgiliyse istanbul kent unıversıtesınde almıyorlarSelamın aleyküm arkadaşlar 4 aydir sigortam yok hastaneye gitsem muayene ücreti tahlil ücreti falan aliyolar mi acaba bilen varmı yardim
Bilmiyomki benimde şuan sigorta yok hasta olmamaya calısıyommilattan önce mi
sigortayı bosverde benim vergi borcu cıkmıs sskdan a 40kBilmiyomki benimde şuan sigorta yok hasta olmamaya calısıyom
Kusma baş donmesi ve hafif ishal var dersen acilden tüm kan idrar testlerini yaparlarTeşekkürler internetten baktım da 3 ay diyor ondan sordum
mucize doktordaki ali bu açın yoluAçılın ben doktorum
haydaa 😂 hastanaye borçlusun şuan benim bildiğim hergünde üstüne faiz biniyordeğişiyor muayeneye göre ben 5 6 ay önce gittim muayene oldum vezneye yatıracaksın dediler hafta içi hafta sonu gittiydim daha gidip ödemedim
Damar yolu aç acillllmucize doktordaki ali bu açın yolu