- 688
- 218
- 43
Selamın aleyküm arkadaşlar 4 aydir sigortam yok hastaneye gitsem muayene ücreti tahlil ücreti falan aliyolar mi acaba bilen varmı yardim
alıyorlarSelamın aleyküm arkadaşlar 4 aydir sigortam yok hastaneye gitsem muayene ücreti tahlil ücreti falan aliyolar mi acaba bilen varmı yardim
Ne kadar ücret aliyolar acabaalıyorlar
alıyorlarSelamın aleyküm arkadaşlar 4 aydir sigortam yok hastaneye gitsem muayene ücreti tahlil ücreti falan aliyolar mi acaba bilen varmı yardim
Para alirlarmi bilmem ama bakarlar bnce ölsun demezlerSelamın aleyküm arkadaşlar 4 aydir sigortam yok hastaneye gitsem muayene ücreti tahlil ücreti falan aliyolar mi acaba bilen varmı yardim
Durumunun acil oldugunu belirtirsen sisteme geçer ama senden almazlar sadece kayıtta kalır git almazlar emin olSelamın aleyküm arkadaşlar 4 aydir sigortam yok hastaneye gitsem muayene ücreti tahlil ücreti falan aliyolar mi acaba bilen varmı yardim
ordada alıyorlar girişin oluyor sonuctaAcile git almazlar
yanlısın var dost hastaneye girişin oluyor parayı ödemezsen bakmıyorlar kiPara alirlarmi bilmem ama bakarlar bnce ölsun demezler
Kardeşim acilden girersen ucret talep edemezlerSelamın aleyküm arkadaşlar 4 aydir sigortam yok hastaneye gitsem muayene ücreti tahlil ücreti falan aliyolar mi acaba bilen varmı yardim
Abla ben 21 yaşındayım tabiki alıyorlar vergisiz kurban tayibin mezesiSelamın aleyküm arkadaşlar 4 aydir sigortam yok hastaneye gitsem muayene ücreti tahlil ücreti falan aliyolar mi acaba bilen varmı yardim
Valla birader sigortası yok psikiyatriye gitti erenkoye 300tl muayane ücreti aldılar dişçiye gittik oradan 30 TL aldılar sadeceSelamın aleyküm arkadaşlar 4 aydir sigortam yok hastaneye gitsem muayene ücreti tahlil ücreti falan aliyolar mi acaba bilen varmı yardim
Acil bir durum degilse vezneye yonlendirebilirlerKardeşim acilden girersen ucret talep edemezler
değişiyor muayeneye göre ben 5 6 ay önce gittim muayene oldum vezneye yatıracaksın dediler hafta içi hafta sonu gittiydim daha gidip ödemedimNe kadar ücret aliyolar acaba
Acilden muayene ediyoar sadece ama galibaKardeşim acilden girersen ucret talep edemezler
Kanka ya da sureyili taklidi yap özel ilgilenip para almazlar 😅Acil bir durum degilse vezneye yonlendirebilirler
Bn hic gormedim oyle bisey.gerci bn gittigimde hep acile gidiyorumyanlısın var dost hastaneye girişin oluyor parayı ödemezsen bakmıyorlar ki![]()
Peki tahlil yaptırmış miydinizdeğişiyor muayeneye göre ben 5 6 ay önce gittim muayene oldum vezneye yatıracaksın dediler hafta içi hafta sonu gittiydim daha gidip ödemedim